Az idős nőt megölő migráns megerőszakolt egy 12 éves lányt

Vágólapra másolva!
Tizenegyszer szúrta meg egy késsel, és felgyújtotta a még élő, idős nőt annak migráns szomszédja és a férfi hajléktalan barátja. Az asszony 20 éves unokája Twitter-üzenetet juttatott el az Actualité Juive hetilap szerkesztőségébe - mivel a francia lapok nem számoltak be a brutális gyilkosságról. Ebben megírta: a rendőrség letartóztatta a szerencsétlen asszony muszlim szomszédját. A fiatal migránst egyébként az idős asszony korábban fiaként szerette és támogatta. Azóta az is kiderült, hogy tavaly egy 12 éves kislányt erőszakolt meg a férfi. 
Vágólapra másolva!

Múlt pénteken az idős, holokauszttúlélő nőt, Mireille Knollt 11-szer késsel megszúrták, aztán élve megégették Párizsban, egy tizenegyedik kerületi lakásban.

Mireille Knoll és unokája, Jessica Knoll Forrás: Facebook

A bíró vizsgálatot indított a gyanúsítottak ellen. Kiderült, hogy a nő szomszédja, egy migráns – aki a vád szerint meggyilkolta – már korábban volt börtönben. 2017-ben ítélték el egy 12 éves lány szexuális zaklatása miatt. A vizsgálat azt is kiderítette, hogy a kislányt Mireille Knoll lakásán zaklatta, akinek a 12 éves gyerek a rokona volt.

Az erőszakoskodó migráns azzal fenyegette meg a lányt, hogy ha elmondja valakinek, hogy mi történt vele, megöli az anyját és felgyújtja a lakást is.

Az egész ügyet a brutálisan meggyilkolt asszony unokája, Jessica hozta nyilvánosságra, miután a francia lapok nem foglalkoztak a bűncselekménnyel. A francia izraelita hetilapnak elküldte Twitter-üzenetét. A drámai levélben egyrészt a 20 éves lány, Jennifer Knoll utal arra, hogy azért költözött el Párizsból Izraelbe, mert félt a franciaországi antiszemitizmustól. Nem érezte biztonságban magát saját országában. Azt írta:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről