A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megerőszakoltak és félmeztelenül tóba dobtak egy halott lányt

Vágólapra másolva!
Az eset Angliában történt. Buli után indult haza a meggyilkolt lány, a barátnőjének az egyik barátjával, akit most gyilkossággal gyanúsítanak.
Vágólapra másolva!

Tavaly szeptemberben koncertre ment a barátnőjével a 20 éves Keeley Bunker. A buli Birminghamben volt, nagyjából 30 km-re a tamworthi otthonától.

Este Keeley megismerkedett a barátnőjének az egyik barátjával Wesley Streete-tel,

akivel a koncert után együtt indultek el egy szórakozóhelyre, ahol mindhárman nagyon sokat ittak. Végül taxiba szálltak, hogy hazamenjenek. Amikor kiszálltak a taxiból

Keeley barátnője felajánlotta mindenkinek, hogy aludjanak nála.

De Keeley azt mondta, hogy a saját ágyában szeretne lefeküdni, valamint a későbbi gyilkosa is arrafelé lakik, amerre ő, ezért azt mondta majd együtt mennek haza és nem lesz semmi baj.

Másnap reggel Keeleynek egy állásinterjúra kellett volna mennie, ahol nem jelent meg. Ekkor jelentették a rendőrségen a lány eltűnését. A rendőrök és a családja is keresni kezdte,

végül még aznap este a nagybátyja talált rá a holttestére.

Egy tamworthi parkban, egy tóban lebegett, arccal lefelé, a nadrágja és a bugyija le volt rángatva róla, a cipőjét pedig köré tekerték.

Amikor meglátta a víz tetején a lány sötét haját és a karján csillogó karkötőt, tudta hogy az unokahúgát látja és csak annyit tudott ordítani, hogy:

– írja a Daily Mail.

A nyomozás során

kiderült, hogy a lányt megerőszakolták és megfojtották.

Utoljára Wesley-vel látták a lányt, aki mindent tagad és ártatlannak vallja magát. Viszont a térfigyelő kamerák felvételei alapján már egyértelmű, hogy nem mond igazat.

A férfi többszörösen büntetett előéletű, két esetben szexuális erőszak, háromban szexuális zaklatás és egy esetben, pedig pedofília miatt ítélték már el. Az ügyben három hét múlva hozhatnak ítéletet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az olimpiáról