A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Két diákjával is szexuális kapcsolatot létesített egy amerikai tanárnő

Vágólapra másolva!
Egy amerikai katonai középiskola tanárnője viszonyt folytatott két diákjával, miután az eset kiderült, feladta magát a rendőrségen - írta a Borsonline. 
Vágólapra másolva!

Samantha Peck egy bridgeport-i katonai középiskola biológia-kémia tanáraként dolgozott már hat éve – mint azonban a közelmúltban kiderült, több diájkához jóval közelebb került, mint azt a tanár-diák viszony megengedné - írta a lap.

A harmincéves nő a napokban adta fel magát a rendőrségen, miután körözést adtak ki ellene. Az indok: Peck két diákjával is lefeküdt.

A tanárnő

2018 és 2020 között több alkalommal is szexuálisan zaklatta két diákját, egy fiút és egy lányt iskolaidő alatt, suli után, illetve diákok által rendezett bulikon egyaránt.

Bizonyítékok kerültek elő arról, hogy a fiúnak meztelen fotókat küldözgetett magáról, és leírta neki, hogy mit tenne vele, milyen módon elégítené ki vele szexuális vágyait, amit később meg is tett.

Az sem kizárható, hogy más tanítványokat is megkörnyékezett. Peck 100 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezik – írja az amerikai News12 híroldal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!