27-en meghaltak egy pakisztáni buszbalesetben

Gázi Kán, 2021. július 19. Balesetben megrongálódott busz roncsai a kelet-pakisztáni Pandzsáb tartományban lévő Gázi Kánban 2021. július 19-én. Legkevesebb huszonheten meghaltak, több mint harmincan pedig megsérültek, miután a Szijalkotból Rádzsanpurba tartó busz túl nagy sebességgel ment, és egy kerülőútnál belerohant a szembejövő teherautóba. Több sérült állapota válságos. MTI/EPA/Faiszal Karim
Vágólapra másolva!
Pótkocsis teherautóval ütközött össze egy busz a kelet-pakisztáni Pandzsáb tartományban, legalább huszonheten meghaltak, több mint harmincan pedig megsérültek - közölte a helyi média hétfőn.
Vágólapra másolva!

Több sérült állapota válságos. A híradások szerint a Szijalkotból Rádzsanpurba tartó busz túl nagy sebességgel ment, és egy kerülőútnál belerohant a szembejövő teherautóba a tartomány Gázi Kán nevű kerületében.

A sérülteket kórházba szállították.

Balesetben megrongálódott busz roncsai a kelet-pakisztáni Pandzsáb tartományban lévő Gázi Kánban 2021. július 19-én Forrás: MTI/EPA/Faiszal Karim

Pakisztánban a rossz úthálózat, a gépjárművek minősége és a gépkocsivezetők figyelmetlensége miatt gyakoriak a közúti balesetek, különösen az ország hegyvidéki térségeiben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!