Agyonverte a 3 éves mostohalányát egy londoni férfi, mert nem ette meg a szendvicsét - enyhe büntetést kapott

gyilkosság, Hannah Butler, Paul Marsh, London, gyerek
Vágólapra másolva!
A férfi meccset akart nézni, de a kislány nem ette meg a szendvicsét, ami miatt dühös lett. Mérgében pedig nem volt tekintettel a fogyatékos kisgyerekre - írja a Bors a The Sunra hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A 29 éves, Londonban élő Hannah Butler teljesen összetört, miután elveszítette imádott kislányát. A mostohaapa, Paul Marsh azért verte meg a gyereket, mert nem volt hajlandó megenni az általa készített ebédet.

Ráadásul a férfi később azt állította, a hároméves Jessica leesett a lépcsőn, úgy találta meg a korlát mögött eszméletlenül.

Küldött egy sms-t az anyukájának, amiben részletezte is a balesetet. Hannah sürgette akkori párját, hogy vigyék a gyereket kórházba, miközben a férfi értelmetlennek nevezte mindezt. Végül rohammentővel vitték be a kislányt.

A 27 éves Marsh 11 év börtönbüntetést kapott a hároméves kislány megöléséért,

de valószínűleg csak hat évet fog leülni. A gyászoló édesanya nem képes elfogadni ezt a hihetetlenül enyhe büntetést.

– mondta a gyászoló édesanya a The Sun oldalának.

„A lányom rendkívül sebezhető volt, és ezt ő is tudta. A tárgyalás bebizonyította, hogy ez nem egyszeri eset volt, már korábban is bántotta őt, de megúszta, mert a fogyatékossága miatt sokat ütötte a fejét a gyerekem. Ez teljesen tönkretette az önbizalmamat. Fellebbezési kérelmet indítok egy megfelelő ítéletért. Nem tudom elfogadni, hogy az ítélet, amit kapott, megfelel a bűneinek, és nem nyugszom, amíg nem lesz igazságszolgáltatás” – tette hozzá könnyeivel küzdve a nő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!