Mindhárom lánya nemi szervét megcsonkította egy bevándorló Franciaországban

TOPSHOTS Horizontal MIGRATION AND IMMIGRATION IMMIGRANT GAS STATION LORRY MIGRANT Migrant men open the back of a semi-trailer at a service station off the A25 autoroute in Steenvoorde France on February 27, 2017. / AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN
Migrant men open the back of a semi-trailer at a service station off the A25 autoroute in Steenvoorde France on February 27, 2017. / AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN
Vágólapra másolva!
15 év börtönt kaphat az a szenegáli bevándorló, aki mindhárom lánya nemi szervét megcsonkította Franciaországban. A teljes testet fedő, muszlim női ruhát viselő asszony azt mondta a bíróságon, hogy náluk ez vallási szokás. Az apát is vádolták, de ő közben meghalt.
Vágólapra másolva!

A Ouest-France számolt be arról, hogy Le Mans-ban egy 39 éves szenegáli asszony, néhány éve egyébként már francia állampolgár, mindhárom kislányát megcsonkította, a nemi szervük egy részét kivágta. Muszlim vallási hagyományokra hivatkozott.

Mindez úgy derült ki, hogy az egyik lány kisegítőiskolába jár és a tanítónőhöz fordult egyik nap: nálunk levágják a fütyiket és a puncikat! Ezután a gyógypedagógiai iskola feljelentést tett.

A kislányok vagináját egy bábaasszony csonkította meg. A szenegáli nő 20 eurót - azaz valamivel több, mint 7 ezer forintot - fizetett az illegális bábának.

Címlapi képünk illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!