Megszólalt az anya, akinek az iowai tornádóban meghalt a férje, két gyereke és édesanyja

Vágólapra másolva!
Ahogy korábban az Origo is megírta, március elején tornádó csapott le Iowa központjában, a pusztító viharban hét ember halt meg. A halottak közül négyen családtagok voltak, akik a tornádó elől csak házuk kamrájába tudtak menekülni. Két gyerek, az apjuk és a nagymama halt meg. A gyerekek édesanyja, a 8 éves gyereke, a nagypapa és még egy családtag bár megsérültek, de túlélték a vihart. Most a borzalmas tragédiát túlélő édesanya, Kuri Bolger nyilatkozott az átélt borzalmakról és a tragédia utáni megpróbáltatásairól.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Missouri államban élő édesanya, Kuri Bolger nyilatkozott a médiának a tragédia utáni életéről, miután túlélte a tornádót, amiben férje, édesanyja és két kisebb gyereke meghaltak, akik mindössze 2 és 5 évesek voltak.

A nő most a tragédiát túlélő 8 éves fiával próbál újra normális életet élni - írja az ABC.

"Ez egy érzelmi hullámvasút" - mondta a 33 éves Bolger a Missouri állambeli Blue Springsből a "Good Morning America" című műsornak.

Így folytatta: "Nekem ott van Brysen, jelenleg ő a támaszom."

Bolger és férje, Michael, valamint három gyerekük, a 8 éves Brysen, az 5 éves Kinlee és a 2 éves Owen március 5-én az iowai Wintersetben, Bolger édesanyjánál és mostohaapjánál voltak, amikor a tornádó lecsapott.

A család a ház kamrájában próbált menedékre lelni, de a férj, a két legkisebb gyermek és Bolger édesanyja nem élte túl a vihart.

Bolger 10 napot töltött kórházban, ott látta újra legnagyobb fiát a tragédia után.

Az édesanya elmondta, hogy férje, Mike, akit 13 évvel ezelőtt ismert meg, a legjobb barátja volt, olyasvalaki volt, aki "mindent megtett mindenkiért". A férfi szerelőként dolgozott, felesége pedig otthon nevelte három gyereküket.

A nő elmondta, hogy most megpróbál elvesztett férjéhez, két gyerekéhez és édesanyjához méltó életet élni, ahogy ő fogalmazott, "továbbvinni a szellemüket, a fényüket", elmondta, hogy

a tragédia emlékeztette rá, hogy az élet rövid és legyen kedves mindenkivel, akivel csak teheti.

A helyi közösség a tragédia után összefogott a család megsegítéséért, a GoFundMe oldalon több mint 500 ezer dollárt (kb. 170 millió forint) gyűjtöttek a családnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!