Négyen meghaltak egy repülőgép-balesetben Texasban

Lezuhant repülő Texas
Vágólapra másolva!
Texasban Lavaca megyében lezuhant egy kisrepülőgép, négyen meghaltak egy ember pedig kórházba került. Az összes áldozat ugyanannak a Memphis környéki egyháznak volt a tagja.
Vágólapra másolva!

Négy utas meghalt, egy másik pedig megsérült, miután kedd reggel lezuhant egy kisrepülőgép a texasi Lavaca megyében - közölte az állam közbiztonsági minisztériuma.

A roncsról készült felvételeken látszott, hogy a motoros kisrepülőgép maradványai egy sík füves mezőn fekszenek, körülötte törmelékdarabokkal. Több mint 10 jármű volt látható a lezárt helyszín közelében - írja az ABC News.

Néhány környékbeli lakos szerint köd volt a környéken, amikor a repülőgép lezuhant.

A Tennessee állambeli Germantownban található Harvest Church kedd délután tette közzé az interneten, hogy az áldozatok az egyház tagjai voltak, és kérték az embereket, hogy imádkozzanak.

- írta a gyülekezet, és bejelentette, hogy istentiszteleti központja nyitva lesz az ima és a gyász idejére kedd este.

Kennon Vaughan lelkész volt az egyetlen túlélő,

akit kórházba szállítottak, és az utolsó jelentés szerint stabil állapotban volt.

A FlightAware repüléskövető weboldal szerint a repülőgép a jelek szerint órákkal a baleset előtt indult a memphisi nemzetközi repülőtérről, és csak néhány nappal ezelőtt utazott oda-vissza Memphisből Dallasba.

A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal kedd délután közleményt adott ki, amelyben közölteék, hogy vizsgálják a baleset okait.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!