Bident ketten terelgették, nevetségessé tette magát a díszszemlén

Vágólapra másolva!
Egyre nyilvánvalóbb, hogy Joe Biden amerikai elnök egészségi állapota körül valami nagyon nincs rendben. Az elmúlt időszakban több államba is ellátogatott: emlékezetes, hogy Kijevben amiatt vált nevetségessé, mert kamu-légiriadót rendeztek a „kedvéért”, varsói vizitjén pedig esett-kelt, és azt sem tudta - szó szerint -, hogy merre van arccal előre. 
Vágólapra másolva!

Joe Biden „meglepetésszerű” kijevi látogatása után többnapos látogatásra Varsóba érkezett, ahol államfőnek kijáró tisztelettel fogadták. A lengyelországi útról kerültek már ki rövid videók azzal kapcsolatban, hogy az elnök - nem először - orra esett egy repülőgép lépcsőjén.

Nyilvánosságra hoztak azonban egy másik érdekes felvételt is, amelyen az látható, hogy Andrzej Duda lengyel elnök kíséretében díszszemlén vesz részt. A katonák sorfala előtt már-már probléma nélkül elhaladt az amerikai elnök, ám a visszafelé vezető „út” már nem sikerült.

Jól láthatóan Andrzej Duda és egy másik illető is igyekszik Bident a vörös szőnyegen való haladásra bírni - sőt, még azt is megmutatták neki, hol kell megfordulnia -, de ő a maga feje útján haladt, egyszerűen faképnél hagyta a neki tisztelgő katonákat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!