Öt embert meglőttek egy amerikai kisboltban

Idaho, Amerika, USA, amerikai egyesült államok, Rendőrség, Rendőrautó,
COEUR D' ALENE, ID - MAY 25: A Kootenai County Sheriff deputy watches over the home of Brenda K. Groene May 25, 2005 north of Coeur D' Alene, Idaho. Groene, her son Slade Groene, 13, and a family friend Mark McKenzie, 37, were found murdered in the home May 16. Groene's daughter Shasta, 8, and son Dylan, 9 are still missing. The FBI, local and state authorities are searching for the children and a suspect. (Photo by Jeff T. Green/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Lövöldözés volt kedd este egy Colorado Springs-i kisboltban. Két csoport verekedett össze, ezután dördültek el a lövések - írta a Fox News. 
Vágólapra másolva!

Az összecsapás helyi idő szerint kedd este hét óra magasságában történt, két nagyobb csoport veszett össze valamin, ez verekedésbe, majd lövöldözésbe torkollt -

egy szemtanú szerint körülbelül harminc lövés dördült el.

A lövöldözésben öt ember sérült meg, sérülésük nem életveszélyes, őket kórházban ápolják - közölte a rendőrség. A rendőrség azt is közölte, hogy

a csoportokban több fiatalkorú is volt.

A rendőrség jelenleg a bolt biztonsági felvételei alapján próbálja felkutatni a bandatagokat, egyúttal arra kérték a lakosságot, hogy kerüljék el a környéket.

Címlapi képünk illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről