Már nem tud megélni a testéből az OnlyFans-modell, ezért beperelte a bárt, ahol megsérült - fotó

onlyfans testépítő
Vágólapra másolva!
Egy testépítő beperelte annak a nemrég bezárt ausztráliai bárnak a tulajdonosait, ahol évekkel ezelőtt annyira megsérült, hogy abba kellett hagyni a jövedelmező OnlyFans karrierjét - írja a DailyStar. 
Vágólapra másolva!

2017. december 22-én Clinton Chadwick testépítő vitába keveredett egy bárban, az ausztráliai Sydneyben. Először az erősen részeg Chadwick ment oda a másik férfi, Stephen Martin asztalához, mert elmondása szerint a férfi durván viselkedett vele.

A testépítő meglökte Martint, aki ezután megragadott egy fém széket és kétszer megütötte a támadóját.

Chadwick az ütésektől eszméletét vesztve a földre zuhant, és állítása szerint maradandó mentális és fizikai sérüléseket szerzett. A bíróság végül elítélte Martint, aki börtönbe került a támadás miatt. Chadwick azonban nem elégedett meg ennyivel,

most a bár tulajdonosait perelte be, mivel szerinte nem tettek eleget a biztonsági intézkedéseknek, ezért történhetett meg a támadás.

A férfi az orvosi számlák, a múltbeli és jövőbeli anyagi veszteségek, valamint a fizikai sérüléseiért járó kártérítés megfizetését szeretné a tulajdonosoktól.

Chadwick édesanyja szerint a fia a támadás óta anyagi gondokkal küzd, korábban jól megélt a közösségi médiában való szerepléséből, de most kénytelen volt hagyományos állás után nézni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről