19 éves férfi holttestét találták meg a Dunában

Aranyosmarót, 2019. szeptember 29. Szlovák rendőrök a délnyugat-szlovákiai Aranyosmarót (Zlaté Moravce) térségében történt légi baleset helyszínén 2019. szeptember 29-én. Az előző este gyakorlórepülésen lezuhant a szlovák légierő egyik MiG-29-es típusú harci repülőgépe. A pilóta katapultált, és életben maradt. /MTI/MTVA/TASR/Lukás Grinaj
Vágólapra másolva!
A férfire Duncsún közelében talált rá egy járókelő, aki azonnal értesítette a rendőrséget - írja az Új szó.
Vágólapra másolva!

A rendőrséget azonnal a helyszínre riasztották.

A holttest a part közelében hánykolódott a víz felszínén, ezért az egyenruhások kihívták a tűzoltókat, akiknek sikerült kihúzniuk a partra. Információk szerint nem másnak, mint annak a 19 éves férfinak a holtteste került elő, akit már több mint két hónapja eltűnt személyként kerestek a hatóságok.

A fiatalnál egy pénztárcát is találtak, amelyben benne volt a személyi igazolványa. A helyszínre orvosszakértőt hívtak, aki megerősítette a halott személyazonosságát. A 19 éves Marošt utoljára január közepén látták, amikor is hajnali 4 óra körül elment otthonról munkába.

A férfit több mint két hónapja keresték. Forrás: MTI/Lukás Grinaj

Hiába hívták, telefonja ki volt kapcsolva, családja nem tudta elérni. A rendőrség még vizsgálja, pontosan mi vezethetett a férfi halálához.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!