19 éve lemészárolt egy családot egy virginiai gyilkos, most bevallott mindent

Vágólapra másolva!
Richard Stoner bűnösnek vallotta magát egy 2004-es kettős gyilkosság ügyében. A 48 éves virginiai férfire a bíróság nem találta elengendőnek az életfogytiglani büntetést, emiatt annak a négyszeresét szabta ki a gyilkosra. Ez azt jelenti, hogy 63 év múlva szabadulhat - írja a Fox News. 
Vágólapra másolva!

Virginia Beach állam bírója, Steven C. Frucci hétfőn négyszeres életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Stonert, miután bűnösnek vallotta magát egy 29 éves anya, 7 éves fia és kutyájuk 2004-es meggyilkolásában. A bíró szerint a gyilkosságok "horrortörténetként" jellemezhetőek. Frucci hozzátette, hogy a maximális büntetés elégtelennek tűnt, emiatt döntött a súlyosbításban.

A férfi 63 év múlva engedhető feltételesen szabadlábra.

A vádirat szerint a gyilkos a család házában lelőtte Lois Schmidtet (29) és fiát, Jonathan Vetranót, megsebesítette a nő bátyját, Morgan Bloise-t majd megkínózta és megölte a kutyájukat. A jelentések szerint Stonert Schmidt volt férje, Christopher Schmidt bérelte fel még 2004-ben 10 000 dollár fejében, hogy gyilkolja meg volt feleségét.

A férfi 2004. június 28-án közel 45 percig várakozott Louis Schmidt Virginia Beach-i háza előtt, majd állítólag bekopogott az ajtón, és egy régi középiskolai barátként mutatkozott be.

A házban aztán elszabadult a pokol, az ámokfutó lelőtte a nőt és annak fiát, majd a Schmidt bátyját is megsebesítette, ezután pedig felgyújtotta a házat.

A rendőröket a sebesült nő bátyja riasztotta. A volt férj minden szükséges információval ellátta a bérgyilkost volt neje tartózkodási helyeiről, szokásairól. Az ügy 2018-ig lezáratlan maradt, azonban később Stoner beismerő vallomást tett. A gyanúsított 2019-ben azt vallotta, hogy Schmidt bérelte fel volt feleségének megölésére, de végül a fiát is meggyilkolta. Az ügyet 2023 februárjában tárgyalták újra, amelyben Stoner másodszor is bűnösnek vallotta magát a kettős gyilkosságban, amely miatt a bíróság a lehető legsúlyossabb büntetést szabta ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!