Csaknem belehalt a nyaralásba egy nő, súlyos fertőzést kapott

Vágólapra másolva!
Egy Lincolnshire-i nő majdnem meghalt, miután tavaly szeptemberben hazatért az egyiptomi nyaralásról. A 28 éves nő és 31 éves vőlegénye egy hétig nyaralt egy négycsillagos üdülőhelyen, amikor a pár rosszul kezdte érezni magát.
Vágólapra másolva!

A nyaralásról hazafelé tartó repülőn Olivia párja, Thomas hatszor hányt, míg ő 48 órával a hazatérés után tapasztalt rosszullétet és hasmenést.

Olivia három napig nem tudott sem ételt, sem vizet fogyasztani, ezért kiszáradással kórházba került, és az orvosok azt mondták neki, hogy a máj- és veseműködése rendellenes

 - írja a Birmingham Live.

Az orvosok közölték Oliviával, hogy valószínűleg Hepatitis A-val fertőződött meg.

A Mirror azt írja, Olivia biztos benne, hogy a halálos vírust a szállodában kapta el, és azt állítja, hogy az üdülőhelyen szörnyű volt az élelmiszer-higiénia.

Az orvosok annyira aggódtak, hogy figyelmeztették Oliviát, hogy 

ha nem javul az állapota, májátültetésen kell átesnie.

Szerencsére Olivia felépült - de még mindig szenved a máj- és vesesérülés hatásaitól, és attól tart, hogy a jövőben még szüksége lehet transzplantációra.

A nyaralásközvetítő iroda bocsánatot kért az ügyféltől a tapasztaltakért, és közölte, hogy felveszik a kapcsolatot a szállodával, hogy megpróbálják megoldani a problémát - írja a The Sun.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről