Szépségversenyt nyert a kislány, akinek kutya marcangolta szét az arcát

Szépségversenyt nyert a kislány, akinek kutya marcangolta szét az arcát.
Szépségversenyt nyert a kislány, akinek kutya marcangolta szét az arcát.
Fotó: Stacey Louise Murray/SWNS
Vágólapra másolva!
Szépségversenyt nyert egy szörnyű kutyatámadásban megsérült kislány.
Vágólapra másolva!

A bátor, négyéves Elouise Smith-t egy staffy kutya marcangolta szét egy barátjánál tartott játék közben, majd kórházba szállították, ahol megműtötték és összevarrták az arcát. A kisgyermek arcán mély hegek maradtak.

A kislány bizonytalannak érezte magát az arcán lévő hegek miatt, ezért gyakran próbálta elfedni őket anyukája sminkjével.

Elouise 34 éves anyukája ezért úgy döntött, hogy benevezi a Little Miss Glamour UK szépségversenyre, hogy növelje az önbizalmát - amit meg is nyert. 

A kislány azt mondta, azért vett részt a versenyen, hogy újra felépítse az önbizalmát, és hogy megmutassa az embereknek, hogy 

nem számít, ha sebhelyeid vannak, attól még el tudod érni, amit szeretnél. 

El kellett küldenie egy kis önéletrajzot magáról, és arról is írni kellett, hogy mitől különleges ő. A kisgyerek édesanyja szóhoz sem jutott, amikor kiderült, hogy Elouise megnyerte a szépségversenyt.

Egy interjúban beszélt lányáról.

Lassan kezd magabiztosabb lenni. Amikor a varratai elkezdtek hegesedni, alapozót kezdett használni, hogy eltakarja a hegeit a táncversenyeken. Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért csinálja ezt, csak megfordult, és azt mondta, nem akarja, hogy bárki is lássa a hegeit. Most már teljesen más - nem törődik a hegekkel és nyíltan beszél a támadásról. 

Szépségversenyt nyert a kislány, akinek kutya marcangolta szét az arcát.
Szépségversenyt nyert a kislány, akinek kutya marcangolta szét az arcát.
Fotó: Stacey Murray/SWNS

 

A támadás után a kislányt a Rotherham kórházba szállították, ahol megműtötték az arcát és a szemét. A gyerek még mindig nagyon fél a kutyáktól, és  eltarthat egy ideig, amíg ezt feldolgozza - írta a Mirror.

A kutyát a támadás után elaltatták, de a történtek ellenére jó kapcsolat maradt a kutya gazdái és a kislány családja között. 

Nagyon rosszul érezték magukat. Még mindig barátok vagyunk - hisz ez az eset nekik is szörnyű lehetett. Utálnék az a szülő lenni, akinek fel kell hívnia egy másik szülőt, hogy a gyerekét megtámadta egy kutya.

- mondta Elouise édesanyja. 

 

Májusban egy hasonlóan megható történetről számoltunk be: egy félszemű, vak cica világversenyt nyert.

Brutális kutyatámadás történt az angliai Cheltenhamben is áprilisban. A lányt súlyos sérülésekkel kórházba szállították, az állatot a rendőrök kennelbe zárták.

Connecticutban egy gyerek meghalt kutyatámadás következtében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről