Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Autósüldözésben halt meg egy fiatal lány, ugyanott, ahol korábban a barátja is halálos balesetet szenvedett

Vágólapra másolva!
Egy 19 éves nő meghalt egy rendőrségi üldözésben, amikor autójával ugyanott karambolozott, ahol néhány nappal korábban a barátja is meghalt - közölte a helyi rendőrség.
Vágólapra másolva!

Az alabamai Jennefer L. Arellano-Maldonado vasárnap helyi idő szerint 12:53 körül halt meg. Autóval menekült a rendőrök elől és miután BMW X5-ösével letért az útról, autója kigyulladt. A nő a Riverside Baptista Templom közelében halt meg. Napokkal korábban a barátja, Anthony Banks Jr. is meghalt egy halálos balesetben csütörtökön hajnali 1:30 körül, amikor elvesztette uralmát az autója felett, az pedig ugyanannak a templomnak ütközött és felgyújtotta azt.

A Riverside Tűzoltóság és Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésben közölte, hogy 

a Riverside Baptista Templom évtizedek óta kisvárosunk egyik alapköve, és gondolataink és imáink a halottakhoz és azok családjához szólnak ebben a nehéz időszakban. 

Az alabamai rendőrség mindkét incidenssel kapcsolatban vizsgálatot folytat - írja a NY Post.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy nő autóval üldözte Jákob Zoltánt, aki élvezi a népszerűséget. Néhány napja írtunk róla, hogy több autót letarolt egy rendőrök által üldözött Audi az M0-son, és futva próbált elmenekülni a sofőr - videó. Júniusban cikket közöltünk egy franciaországi gyorshajtásos esetről, ugyanis fogva tartanak egy rendőrt, aki a gyanú szerint agyonlőtte a gyorshajtót

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről