A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy 4 éves kislány felfoghatatlan tragédiája

Vágólapra másolva!
Egy nő és egy férfi ellen vádat emeltek, mert azok olyan brutálisan bántalmazták a nő 4 éves kislányát, hogy belehalt sérüléseibe. A pár a gyilkosság után egy egészen elképesztő történettel állt elő a kislány halálával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Pénteken emeletek vádat egy 23 éves  indiai nő, Destiny Rhoades  és annak 16 éves barátja, Christian Gonzalez ellen, mert kiderült bántalmazták a nő 4 éves kislányát, aki emiatt meghalt. 

A Bors arról írt, hogy a 4 éves Octavia Aquinohoz az anyja hívta a rendőrséget, akiknek elmondta, hogy a gyereke nem lélegzik. 

Ezután a rendőrök megvizsgálták a kislány  és harapás nyomokat találtak a karján, valamint zúzódásokat a lábán és a nyakán, majd kórházba szállították. 

Fotó: GoFundMe

A rendőrség azt is megtudta, hogy a 16 éves férfi megharapta a kislányt. Ezért a pár megpróbálta eltitkolni, hogy bántották a gyereket és azt állították, hogy egy macska harapta meg Octaviát, de később bevallották az igazat, sőt Gonzalez beismerte tettét. 

A férfi a hatóságoknak azt mondta,  azért harapta meg a kislányt, mert ő is nem sokkal korábban ezt tette vele. 

A gyerek sérülési olyan súlyosak voltak, hogy múlt vasárnap a kórházban meghalt. 

A pár ellen eljárást indítottak. 

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy apa saját lányát gyilkolta meg brutálisan. Május 28-án a 33 éves Jeronimo A. Durant letartóztatta a floridai rendőrség, mivel a gyanú szerint a férfi megölte két éves kislányát. A letartóztatásra azután került sor, hogy aznap reggel a rendőrökhöz reggel 9 óra 42 perckor érkezett egy bejelentés, miszerint egy kislány súlyosan megsérült az egyik floridai házban. Amikor a rendőrök megérkeztek a házhoz, a konyhában megtalálták Melody Alana Rose Durant, akinek a nyaka erősen vérzett. A kislányt először a helyszínen látták el, majd kórházba vitték, de a gyerek életét már nem lehetett megmenti. 

Az eddigi információk szerint a férfi a gyilkosság napján, reggel fél 8 körül hozta el lányát volt feleségétől, majd hazavitte abba a házba, ahol az anyjával élt együtt Floridában. Néhány perc múlva az apa rátámadt a kislányára és fojtogatni kezdte.

A férfi akkor sem hagyta abba a gyerek bántalmazását, mikor az anyja fél 10 körül hazaért, és a konyhában észrevette, hogy fia meg akarja ölni a gyerekét. A nagymama rászólt a fiára, hogy fejezze be Melody fojtogatását. Azonban ekkora már a férfi annyira megőrült, hogy az anyjára sem hallgatott. A férfi anyja látta, hogy a kislány teste lila volt, ezért átment egy másik szobába és hívta a 911-et. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!