Megerőszakoltak és brutálisan meggyilkoltak egy fiatal nőt

Vágólapra másolva!
Marylandi otthonából indult futni egy évvel ezelőtt Rachel Morin, ahonnan soha többé nem tért haza. Egyik barátja talált rá a holttestére másnap. Ahogy a vizsgálatokból később kiderült: megerőszakolták és meggyilkolták, de előtte annyira megverték, hogy alig maradt valami az arcából.
Vágólapra másolva!

Az ötgyermekes anyuka, Rachel Morin 2023. augusztus 5-én indult futni egy kijelölt túraútvonalon az amerikai Marylandben, ahonnan soha nem tért vissza. Miután megtalálták a holttestét, a nyomozás kiderítette, hogy megerőszakolták, megverték, majd meggyilkolták. 

A rendőrségnek azonban egy év kellett ahhoz, hogy a gyilkosának nyomára bukkanjanak. A 23 éves Victor Martinez-Hernandez bűnösségét a tett helyszínén talált DNS-nyomok bizonyítják. A férfit június 14-én, pénteken, Tulsában találták meg és tartóztatták le. 

Jeffery Gahler, Harford Country seriffje a sajtótájékoztatón elmondta: "Sikerült elfognunk Rachel gyilkosát, akinek remélhetőleg soha többé nem lesz lehetősége arra, hogy újra szabadon járkáljon."

image

A rendőrség úgy véli, hogy Martinez-Hernadez több salvadori utcai bandával is elkövetett már kisebb-nagyobb bűncselekményeket, hiszen erőszakos múltjában legalább egy gyilkosság szerepel. A salvadori férfi 2023 februárjában illegálisan lépett be az Államokba, miután már meggyilkolt egy másik nőt. 

"Victor Hernández nem azért jött ebbe az országba, hogy jobb életet teremtsen magának vagy a családjának, hanem azért, hogy elmeneküljön az El Salvadorban elkövetett bűncselekmények miatti felelősségre vonása elől. És ide is csupán gyilkolni jött" - nyilatkozta a seriff. 

A bűnöző még csak alig fél éve tartózkodott az Egyesült Államokban, amikor megölte Rachelt. A 37 éves nőt annyira összeverték, hogy a fél arca hiányzott. A szörnyű támadás idején Michael Gabriszeski, akinek mostohalánya találta meg a holttestet, azt mondta: "Morin a hátán feküdt, teljesen meztelenül, és látszott, hogy brutális fejsérüléseket szenvedett... úgy nézett ki, mintha egy kővel hatalmas erővel fejbe verték volna."

A seriff ehhez még hozzátette, hogy a tett helyszínén mintegy 20 láb hosszú vérnyomot is találtak, ami arra utal, hogy úgy vonszolták ide az áldozatot. A rajta elkövetett brutalitás azt tükrözi, hogy a tettes rémtettével azt szerette volna elérni, hogy a nő ne legyen azonosítható. 

A kép csak illusztráció
Fotó: unsplash

Az Origo egy másik sokkoló esetről is beszámolt nemrég: egy fiatal édesanya a kukába dobta újszülött gyermekét, akit ott is hagyott meghalni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről