Hátborzongató felvételen látható, amint egy szellem bámulja az alvó kisfiút

Vágólapra másolva!
Egy férfi megosztott egy fotót egy szellemvadász csoportban a Facebookon, amelyen látszólag egy kísérteties alak bámul egy alvó gyereket - a felvétel egy hónappal azután készült, hogy a fiú nagyapja meghalt.
Vágólapra másolva!

A biztonsági kamera felvételein egy kísérteties alak tűnik fel egy alvó gyermek fölött, alig egy hónappal azután, hogy a fiú nagyapja meghalt.

A hátborzongató képet az amerikai Michigan államban élő Jon Kipke osztotta meg a Facebookon, aki 2022 augusztusában fedezte fel a hátborzongató látványt a beltéri kamerarendszerén.

Jon ezt írta: 

Nem tudom, mi ez, de az egyik kamerám ezt vette fel. Sajnos a belső rendszer nem megy videó üzemmódban, csak pillanatfelvételeket készít a mozgásról és a hangról. Tudomásom szerint soha nem léptek velem kapcsolatba a túlvilágról, és soha nem történt velem semmilyen furcsa dolog a házamban. De én egy 100 éves parasztházban élek. 

Jon elárulta, hogy öt kamera van az otthonában, de csak egy vette fel a kísérteties alakot. Azt is megemlítette, hogy a fiú nagyapja 2022 júliusában halt meg - egy hónappal a képen látható időbélyegző előtt - írta a Daily Star.

Hátborzongató felvételen látható, amint egy szellem bámulja az alvó kisfiút.
Hátborzongató felvételen látható, amint egy szellem bámulja az alvó kisfiút.
Fotó: Facebook / Jon Kipke

A Facebook-felhasználók gyorsan megosztották elméleteiket a fantomfiguráról. 

Az egyikük így kommentálta: 

Úgy néz ki, mint egy idős férfi. Látszik a teste körvonala, a feje, a vállai, a karjai. Kalapot is visel. 

Mások azonban szkeptikusabbak voltak. Egy fotós így fogalmazott: 

Úgy néz ki, mint egy folt a lencsén.

Hátborzongató felvételek

Az internet videómegosztó oldalait felütve számtalan olyan tartalommal futhatunk össze, amikor valaki feltöltötte az általa videóra vett történteket. Van, aki megelőzés céljából teszi közzé, van, aki elrettentésül, de olyan is akad, aki konkrét tanácsot szeretne kérni arra vonatkozóan, hogy pontosan mi is látható a felvételen. 

Korábban arról is írtunk, hogy horrorisztikus jelenetet rögzített a biztonsági kamera egy amerikai családnál a gyerekszobában: mintha szellem ragadta volna magával a félelmében sikítozó kislányt.

Hátborzongató videót tett közzé a The Sun is, amit egy kamion fedélzeti kamerája rögzített. A felvételen egy fényes alak látszik az út mellett, ami szertefoszlik, ahogy a kamion elhalad mellette.

Egy korábbi cikkünkben egy olyan videóválogatást mutattunk be, amelyeken elképesztően ijesztő paranormális jelenségeket sikerült kamerával rögzíteni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről