Meglepő helyre utazik III. Károly király és Kamilla királyné

Vágólapra másolva!
A brit uralkodó és a királyné fontos látogatásra készül július közepén. Guernsey-re először látogatnak el királyként és királynőként. Az Őfelsége tiszteletére rendezett - évszázados hagyományokkal rendelkező szertartást - a St Peter Port-i tengerparton tartják majd.
Vágólapra másolva!

III. Károly király és Kamilla királynő július 16-án Guernsey-re látogat majd. A program része lesz a helyi képviselőkkel való találkozás, valamint Őfelsége tiszteletére rendeznek egy évszázados hagyományokkal rendelkező szertartást is, amit a szabadban, a St. Peter Port-i tengerparton tartanak majd. A király és a királynő ezután a Crown Pierhez megy, hogy többet megtudjon a sziget környezetéről, örökségéről és hagyományairól. A bemutatón szó lesz a helyi élelmiszertermelés és a biológiai sokféleséggel kapcsolatos kezdeményezések népszerűsítése érdekében folyó munkáról is. Sir Richard McMahon, Guernsey bírósági végrehajtója elmondta: 

Nagy megtiszteltetés lesz Károlyt és Kamillát először királyként és királynőként a Bailiwickben üdvözölni, egy évvel a koronázás után.

III. Károly király és Kamilla királynő - Fotó: AFP

Lyndon Trott főminiszter elmondta: 

Alig várjuk, hogy bemutathassuk a környezetvédelmi erőfeszítések támogatására és a fenntarthatóság előmozdítására irányuló kezdeményezéseinket számos ágazatban.

A királyi pár egy nappal korábban, július 15-én Jersey-re látogatnak majd el - írja a BBC.

King Charles III returns to public duties
Július 15-én Jerseyre, 16-án Guernsey-re látogat majd a királyi pár - Fotó: AFP

Ahogy az Origo is beszámolt róla, Károly király szomorú amiatt, hogy eddig még csak egyszer látta Harry herceg gyerekeit, Archiet és Lilibetet és sokkoló amit kért a király Harry hercegtől. Emellett kiderült az is, mennyit keres a brit uralkodó: III. Károly királynak elképesztő vagyona van, és még édesanyját, a néhai II. Erzsébet királynőt is megelőzi. Kínos videó terjed Kamilla királynéról, mindenki erről beszél - videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről