Unatkozott, ezért törni-zúzni kezdett két gimnazista az iskolában

Vágólapra másolva!
Elképesztő kárt okozott egy 14 éves lány és egy 13 éves fiú egy Merseyside-i iskolában: több osztályteremben is tönkretették a berendezéseket, és eláztatták a vécéket. Semmi különös magyarázatot nem tudtak adni tettükre azon kívül, hogy unatkoztak.
Vágólapra másolva!

A két unatkozó barát betört egy Merseyside-i iskolába, ahol vad rongálásba kezdtek: 

poroltó készülékeket szereltek le, fénymásolókat tettek tökre és bútorokat vertek szét, majd a mosdókba is bementek, ahol összetörték a vécéket és a csapokat, elárasztva ezzel a helyiségeket. 

Amint az iskola gondnoka értesült a történtekről azonnal riasztotta a rendőröket, ám mire azok a helyszínre érkeztek, a két gyerek eltűnt.

Az eset tavaly novemberben történt. 

A fiataloknak 12 hónapon belül meg kellett jelenniük az liverpooli ifjúsági ügyekkel foglalkozó bíróságon, ahol kimondták, hogy 

az okozott kár egy részét szüleiknek kell megfizetni, ezen felül az iskola még több tízmilliós biztosítási igényt nyújtott be a megrongált osztálytermek miatt.

A bíróság javasolta, hogy a szülők a gyerekek zsebpénzéből, illetve ajándékpénzéből vonja le a pénzt. 

A 13 éves lány és a 14 éves fiú az iskolájukban vandálkodott, csak mert unatkoztak, Rainford High Technology College, RainfordHighTechnologyCollege

Fotó: Shutterstock/Pete Stuart

2022 szeptemberén egy tápiósági álalános iskolában rongált három nem oda járó gyerek A 16 éves fiú illetve a 11-és 12 éves lányok hangoskodtak, rugdosták az ajtókat, lökdösték a diákokat és felborítottak néhány virágtartót. A rendőrség egy közeli utcában talált rájuk. Igazoltatásuk közben kiderült, hogy keresik őket, mert Budapestről szöktek meg.

Dombóváron két kamasz egy 180 centis szobrot rongált meg, amit azzal magyaráztak, hogy "jó bulinak tűnt".

Egy fiatal pár pedig 2021-ben kézen fogva sétált a Margit hídon, majd gondoltak egyet, és letörték a Szent Koronát ábrázoló műemlék keresztjét. Ugyanezt a műemléket korábban másik két részeg fiatal is megrongálta.

Egy fiatalokból álló banda pedig több szentesi üzletbe is bement, majd heccből törni-zúzni kezdtek. Az egyik dohányboltból pedig pénzt, cigarettát és bicikliket loptak. Betörtek egy zárt raktárba is, ahol irodabútorokat, berendezési tárgyakat, illetve ajtókat és ablakokat rongáltak meg.

Két fiatal pedig közös iszogatás után hazafelé menet közlekedési táblákat rongált meg Tószegen. Volt, amelyiket kirángatták a földből, amit pedig nem tudtak, azt elforgatták, vagy eltörték. A veszélyt jelző és tilalmi közlekedési táblák eltávolításával a közlekedés biztonságát, és mások életét és testi épségét is veszélyeztették.

Forrás: Mirror

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről