Mérgezett desszerttel ölte meg barátját egy nő

Vágólapra másolva!
Szörnyű bűz terjengett egy házban, ezért a szomszédok kihívták a rendőrséget. Később kiderült, hogy egy holttest szagát érezték az ott lakók. A férfit a halála előtt barátnőjével látták utoljára, akiről később kiderült, hogy mérgezett desszertet adott a barátjának, majd megpróbált elmenekülni a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Luiz Ormondot és barátnője, Julia Cathermolt, Rio de Janeiróban éltek egy társasházban. Néhány nappal ezelőtt a szomszédok kellemetlen szagot éreztek a ház lépcsőházában, ezért értesítették a rendőrséget. A kiérkező rendőrök átkutatták a házat, ahol az egyik lakásban megtalálták Luiz bomlásnak indult holttestét. 

Ezután Juliát kezdték gyanúsítani a gyilkossággal, ugyanis őt látták utoljára a férfival. A társasház portása elmondta, hogy láttak, amikor a pár beszállt a liftbe és a nő kezében egy tál puding volt. A portásnak azonnal feltűnt a nő gyanús viselkedése. 

A boncoláskor kiderült, hogy Luiz evett a desszertből, amibe 50 anfetamin tablettát tett a barátnője, amit kilenc nappal korábban vett.

A nő a gyilkosság után a férfi holttestét a lakás padlóján hagyta, kinyitotta az ablakot és bekapcsolta a ventilátorokat, hogy a szomszédok ne érezzék a bomló test szagát.

 Julianak az volt a terve, hogy elmenekül a városból, ezért a ruháit egy bőröndbe pakolta. Azonban nem sikerült azelőtt elhagynia a várost, mielőtt a rendőrök megtalálták a halott barátját. 

Kiderült, Julia legalább négy napig aludt a barátja holttestével.  - írja a Mirror.

image

Korábban írtunk arról, hogy egy nőt gyilkossági- és rablási kísérlet vádjával gyanúsítanak, ugyanis mérgezett turmixszal akarta megölni a nagymamáját, ezért mérgezett kakaó turmixot itatott vele. Azt nem sikerült bebizonyítani, hogy kábítószert tett a kakaóba, amit tavaly márciusban készített a nagymamának. Azt azonban beismerte, hogy július elején készített egy turmixot neki, amiben előzőleg hat tabletta érzéstelenítőt oldott fel. A nő elmondása szerint nem akarta megölni, csak el akarta kábítani, hogy kirabolhassa.  A 79 éves asszony összeesett a konyhában, hányt, majd eszméletét vesztette. Szerencsére egy idősgondozó megtalálta az ájult nyugdíjast és hívta a mentőket.  A gyilkossági kísérletet elkövető unoka  hónapokkal a bűncselekmény előtt két barátjának mesélt a terveiről. Azt mondta nekik, hogy nem lenne nagy baj, ha a nagymamája meghalna, elég öreg már. A kórházba rövid szívleállás állt be az idős asszonynál, de meg tudták menteni az életét. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!