Az OnlyFans-modellnek hatalmasabbak a mellei, mint egy érett görögdinnye - még a koszos fürdővizét is viszik, mint a cukrot

Donna Matheson, DonnaMatheson, modell, OnlyFans
Fotó: Instagram/_missdjmatheson
Vágólapra másolva!
Donna Matheson, akit egykor rendszeresen megfélemlítettek elbűvölő külseje miatt, nemrég vagyonokért adta el koszos fürdővizét és papucsát, és fényűző karrierje van glamourmodellként.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Donna Matheson 18 évesen vetette bele magát a modellkedés világába, és már akkor érezte, hogy a pózolás a szenvedélye. A szőke bombázót hamarosan beválasztották a Miss Skócia döntőjébe, és csupán egy évvel azután, hogy közel került a koronához, glamourmodellként dolgozott. A kamera előtt töltött ideje akkoriban azonban még rövid ideig tartott, mivel a szexi pózolása megfélemlítést vont maga után. 

Donna Matheson, DonnaMatheson, modell, OnlyFans
Donna Matheson
Fotó: Instagram/_missdjmatheson

Miután 12 évre visszavonult a modellkedéstől, hogy a szívrohamból lábadozó betegekkel dolgozhasson, Donna nemrég visszatért, és sikeresebb, mint valaha. Donna kizárólag a Daily Starnak beszélt egyedülálló karrierjéről: "A legjobban azt szeretem a munkámban, hogy vagyonokért tudok eladni olyan furcsa dolgokat, mint a koszos fürdővizem, sáros cipők, és kopott papucsok. Az ilyen használt tárgyakat darabonként 100 és 400 font közötti áron tudom eladni, míg az egyedi videós tartalmaimat 200 és 600 fontért. De azt is imádom, hogy annyira változatosak a napjaim. Egyik nap tehénnek adom ki magam egy egyedi videóban,másnap pedig a kopott papucsomat vagy a koszos fürdővizet posztolom. Szeretnék a használt tárgyak és az egyedi tartalmak top alkotója lenni."

Donna Matheson, DonnaMatheson, modell, OnlyFans
Donna Matheson
Fotó: Instagram/_missdjmatheson

De nem volt mindig ilyen könnyű dolga Donnának, aki a modellkedés és a tartalomkészítés mellett a szépségiparban is tevékenykedik. Amellett, hogy a szívinfarktusból való felépülésben segített a betegeknek, egy sminkvállalkozást is indított, ami a koronavírus miatt összeomlott. Ekkor visszafordult a modellszakmához, és elkezdett szexi pillanatképeket és tartalmakat posztolni, hogy pénzt keressen. Ez pedig örökre megváltoztatta az életét. 

Az édesanyának a barátai javasolták, hogy mivel korábban nagyon tehetséges glamourmodell volt, regisztráljon az OnlyFans-oldalra. Így hát fogta a telefonját, és készített néhány képet és videót, amiket feltöltött az újonnan létrehozott OnlyFans-oldalára, majd pár héten belül bekerült a legjobban kereső pornómodellek közé. 

Donna most arra összpontosít, hogy össze tudja egyeztetni a szerepét, mint édesanya, szépségipari vállalkozó és OnlyFans-tartalomkészítő. És reméli, hogy hamarosan vehet magának egy saját házat, kifizetheti a koronavírus alatt felhalmozott adósságait, és világot láthat. 

Forrás: Daily Star

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről