Faképnél hagyta szüleit egy tini a Karib-szigeteken

családi hajóút
Képünk illusztráció!
Fotó: Image'in – stock.adobe.com
Vágólapra másolva!
Egy frissen érettségizett fiú a Karib-szigeteken hagyta késlekedő szüleit, hogy odaérjen a hajójukhoz az indulásra.
Vágólapra másolva!

A ProfessionalTax7753 nevű felhasználó a héten a Redditen osztotta meg történetét. A család úgy döntött, hogy a tinédzser 18. születésnapja és érettségije alkalmából tengeri hajóútra mennek.

Általában a család szállodába megy, ha nyaralnak, de a tini fiú egy kis változatosságra vágyott.

Mindig is el akartam menni egy hajóútra. Azt mondtam a szüleimnek, hogy ez más lesz, és ha csoportos kirándulásra megyünk, akkor mindenképpen követnünk kell a menetrendet.

Az anya és az apa azonban képtelen volt betartani a csoport menetrendjét.

Nem indultak vissza a hajóra, amikor azt mondtam, hogy ideje indulni. A vásárlással voltak elfoglalva. Végül azt mondtam, hogy visszamegyek a hajóra egyedül, amire anyukám csak legyintett egyet

- emlékezett vissza a tini.

A Reddit-felhasználó szülei egy órával később értek vissza, így lekésték a hajót, majd leszidták a tinédzsert, amiért nem érte el, hogy a hajó megvárja őket.

A fiú azzal védekezett, hogy nem fog kellemetlenséget okozni 3998 embernek azért, mert ketten nem értették meg, mi az a menetrend. Végül onnan kellett elrepülniük a következő kikötőbe, és ez drága volt, ezért a szülők nagyon mérgesek voltak - írta a NYPost.

A fiú elmondta:

Nem tudom, mit kellett volna tennem. 

családi hajóút
Képünk illusztráció!
Fotó: Image'in – stock.adobe.com

Rosszul végződő nyaralások

Egy Lincolnshire-i nő majdnem meghalt, miután tavaly szeptemberben hazatért az egyiptomi nyaralásról. A 28 éves nő és 31 éves vőlegénye egy hétig nyaralt egy négycsillagos üdülőhelyen, amikor a pár rosszul kezdte érezni magát. Az orvosok közölték Oliviával, hogy valószínűleg Hepatitis A-val fertőződött meg.

Figyelmeztetést adtak ki a légitársaságok azok számára, akik idén repülős nyaralást terveztek. Több járattörlésre is számítani kell a főszezonban, mert nincs elég repülőgép.

Sznorkelezés közben halt meg egy férfi az egyiptomi nyaralása során. A férfi tüdőödéma miatt halt meg - ez egy ritka betegség, amely akkor következik be, amikor a testre nehezedő víznyomás a mellkasban jelentkezik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről