Tíz órán át tartott egy fegyveres dráma Leedsben, egy ember meghalt - videó

Tíz órán át tartott egy fegyveres dráma Leedsben, egy ember meghalt
Tíz órán át tartott egy fegyveres dráma Leedsben, egy ember meghalt.
Fotó: BBC
Vágólapra másolva!
Egy felfegyverkezett férfi meghalt, miután tíz órán át tartó drámai összetűzésbe keveredett a rendőrökkel egy lakótelepen. A rendőröket tegnap 12:36-kor egy családi incidenshez hívták ki a leedsi lakótelepre.
Vágólapra másolva!

Befejeződött az rendőrségi művelet, amely a Leeds-i Half Mile Green, Stanningley egyik házánál zajlott. 

Június 9-én, vasárnap 12 óra 36 perckor a rendőröket egy családon belüli vita miatt hívták a házhoz, miután megláttak egy férfit, akinél egy kézifegyver volt.  

Kordont állítottak fel, és a helyszínre érkeztek a sürgősségi szolgálatok, köztük fegyveres rendőrök és túsztárgyalók is. Azzal a céllal vetették be őket, hogy az incidenst biztonságosan lezárják.  

Este 22:50 körül a fegyveres rendőrök figyelemelterelő eszközöket bevetve behatoltak a házba, ahol a férfit súlyos sérülésekkel találták meg.

Kórházba szállították, de nem sokkal később meghalt. 

A West Yorkshire-i rendőrség vizsgálatot rendelt el - írta a The Sun.

Megsebesített három rendőrt egy fegyveres a Lousiana állambeli Kennerben áprilisban. A rendőrséget helyi idő szerint nem sokkal délelőtt tíz óra előtt riasztották, miután az illető rálőtt két emberre egy lakótelepen.

Halálos lövöldözés volt egy texasi középiskolában. Egy oklahomai házban pedig holtan találtak öt embert. Április végén rálőttek egy kisgyerekes család autójára Debrecennél.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről