Az ötödik turista halt meg ugyanabban a floridai városban

Vágólapra másolva!
Négy nap alatt már az ötödik turista halt meg ugyanabban a floridai tengerparti városban. Mindannyian vízbe fulladtak.
Vágólapra másolva!

Egy Missouriból származó, 60 éves nő volt a tenger veszélyes hullámzásának legújabb áldozata a floridai Panama Beachen. Halála azután következett be, hogy pénteken három férfi fulladt vízbe - a hármas haláleset előtt egy nappal pedig egy tinédzser halt meg az öbölben.

A legutóbbi tragédiában Debbie Szymanski a Carillon negyed közelében lévő strandon volt a családjával. A nő elment úszni és családja nem sokkal később észrevette, hogy baj van. A családtagok megragadták a vízben a nőt, és elkezdték a partra vinni, miközben a seriff helyettesei és a mentősök a helyszínre siettek. A nőt egy helyi kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították - írja a New York Post.

Két nappal korábban 

Az alabamai Birminghamből három fiatal apuka meghalt, alig néhány perccel azután, hogy megérkeztek egy Airbnb-re, amelyet egy hatfős csoporttal béreltek ki. A barátok - a 25 éves Harold Denzel Hunter, a 24 éves Jemonda Ray és a 24 éves Marius Richardson - nem sokkal este 8 óra előtt jelentkeztek be a Watercress Condominiums közelében, a tengerparton lévő bérleményükbe, és egy gyors fürdőzésre az óceánhoz siettek - közölte a seriff hivatala. Perceken belül mindhármukat elvitte az erős sodrás. 

A Bay megyei seriffhivatal, a sürgősségi szolgálatok, a parti őrség és a Floridai Vadvédelmi Bizottság mindannyian a strandra mentek, és helikopterek segítségével a magasból is átkutatták a vizet. A három férfit végül megtalálták és kihúzták a vízből, de mindhárman meghaltak a helyi kórházakban - közölte a seriffhivatal.

Az első áldozat

Az öt áldozat közül az első, a 19 éves Ryker Milton csütörtök este halt meg, miután úszni indult, és magával sodorta egy áramlat.

Az oklahomai Muskogee-ból származó Milton egy barátjával volt a strandon délután 4 óra körül, amikor egy áramlat elkapta. A vízimentők kihúzták a partra és megkezdték az életmentő intézkedéseket, mielőtt kritikus állapotban egy környékbeli kórházba szállították. A fiatal nő a sürgősségi osztályon meghalt.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, belefulladt egy férfi a Balatonba, ő az idei szezon első áldozata. Számos hasonló tragédiáról írtunk már. Sokan nem tudják, hogy: Nemcsak az északi parton mélyül gyorsan a Balaton, hanem a délin is, csak beljebb. Tavaly ilyenkor egy 50 éves, érdi férfi holttestét húzták ki a rendőrök Balatonszemesnél a tóból. Arról si írtunk korábban, hogy egy 13 és egy 17 éves gyerek fulladt a Balatonba 2021-ben is a Fonyódhoz tartozó Alsóbélatelep egyik szabadstrandján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről