A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tűző napon hagytak egy párórás újszülöttet egy parkban - videó

Újszülött, csecsemő
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy házaspár a gyerekeivel sétált egy parkban, mikor észrevették, hogy valaki elhagyott néhány ruhát. Azonban mikor közelebbről megnézték a ruhának hitt tárgyat, akkor kiderült hogy ez egy néhány órával azelőtt született csecsemő.
Vágólapra másolva!

A texasi Katy egyik parkjában egy házaspár a gyerekeivel sétált , amikor megdöbbentő dolgot vettek észre a tűző napon. A házaspár három éves kislánya a pár előtt biciklizett, amikor egy mozgó ruhacsomót talált az úton. 

A család ekkor közelebb ment az ismeretlen tárgyhoz és észrevették, hogy egy néhány órás újszülöttre bukkantak, akit a szülei az utcán hagytak. 

Ráadásul az is kiderült, hogy a csecsemő nem kórházban született, ugyanis még rajta volt  a köldökzsinór is. 

Ahogy a Metropol is megírta, a gyereke mindössze egy törülközőbe csavarták és úgy hagyták magára parkban. Az esetet az egyik térfigyelő kamera is rögzítette, amin jól látszik, hogy egy férfi lerakja a csecsemőt a földre. 

Az egyik szemtanú elmondta, hogy 

Észrevettem, hogy két aprócska lábfej mozog alatta, a férjem pedig közvetlenül mögöttem állt a kutyákkal, és kiabáltam neki, hogy: úristen egy baba, ez egy baba.

-mesélte a  házaspár egyik tagja, aki hozzátette , férjével azonnal hívták a 911-et és a mentők azonnal ellátták az újszülöttet. 

Az ügy egyik borzasztó részlete, hogy a gyereket a tűző napon hagyták, ráadásul a forró betonon, ahol közel 30 fok volt. 

Miután a férjem felvette, azonnal bevitte az újszülöttet az árnyékben, és vigyáztunk rá, amíg kiérkeztek a mentők. Érthetetlen, hogy miért hagy valaki magára egy csecsemőt, megdöbbentem és dühös voltam, leadhatta volna egy tűzoltóságra, egy rendőrségre, egy kórházba, bárhova. Nem tudom hogy lehet magára hagyni egy csecsemőt

- tette hozzá a nő.

Ezután a rendőrség nyomozást indított az ügyben, akik a biztonsági kamera felvételei alapján körözést adtak egy férfi ellen. 

A videóban jól látható hogy egy férfi lerakja a csecsemőt a betonra, majd elmenekül a helyszínről. 

Korábban megírtuk azt us, hogy egy  floridai anyát,  a 22 éves Melissa Barnest gyerekbántalmazással vádolják és azért is felelnie kell, mert nem gondoskodott a kisbabájáról. A nőt januárban, az egyik rokona jelentette fel, mert az anya a 13 hónapos gyerekével egy fészerben lakott, ahol nem volt se áram, se fűtés. A nő tárgyalását kedden tartották, ahol tagadta, hogy bántalmazta a gyerekét és elmondta, nem akarta megmérgezni, csak fehérítővel mosta ki a kislány cumisüvegét. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!