A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A rajongói előtt lőttek le egy népszerű rappernőt

Vágólapra másolva!
A Tan DaGod művésznevén rappelő Alliauna Green-t rajongói szeme láttára lőtték le egy kaliforniai szépségszalonban.
Vágólapra másolva!

Alliauna Green, művésznevén Tan DaGod, egy kaliforniai üzlet nyitórendezvényén halt meg, miután 24 000 követője előtt népszerűsítette a helyet. Az esetet követően kórházba szállították a 27 éves lányt, ahol belehalt sérüléseibe.  A hírek szerint a halálos támadást egy nézeteltérés okozta – írja a Daily Star.

A közösségi médiát azóta ellepték a felkavaró videók, amelyeken a halálos lövöldözéshez vezető pillanatok látszódnak. A felvételeken Green látható amint a résztvevőkkel beszélget mosolyogva.

Ezt követően nem sokkal káosz tör ki, amikor a támadó beviharzik, és lövéseket ad le. A felvétel hirtelen véget ér, miközben az emberek rohannak biztonságos helyet keresni maguknak – írja a Mirror US .

image

Múlt szombaton (július 13-án) 17 óra körül a rajongók félelmükben rohanni kezdtek a North Oakland-i helyszínen, amikor egy csuklyás fegyveres besétált, és közvetlenül rá lőtt a rapperre.

Sul Cho, egy közeli koreai grillétterem alkalmazottja, aki ott volt a rendezvényen, a következőket mondta a KTVU-nak: 

Ez a csuklyás srác éppen besétált a kapunk, és lövöldözni kezdett. Mindenki elbújt

Hozzátette: 

Csak őt - utalt a rapperre - célozta meg, mert én láttam. Nem lőtt senki másra, csak rá.

2022-ben pedig a JayDaYoungan néven ismert rapper, Javorius Tykies Scott halt meg, miután lelőtték a saját háza előtt.

A kórházba szállítás után meghalt a 24 éves rapper, JayDaYoungan, miután lelőtték a saját birtokán a louisianai Bogalusában. A lövöldözésben a férfi egy rokona (valószínűleg az apja) is megsérült. JayDaYoungan 2017-ben szerződött le az Atlantic Recordsszal, debütáló lemeze, a Misunderstood a 43. helyet szerezte meg a slágerlistán.

A Migos egyik tagját, a Takeoff névre hallgató rappert pedig szintén 2022-ben lőtték le Houstonban.

A rapper egy másik Migos-taggal, Quavo-val, a Billiards&Bowling nevű helyen szórakozott, amikor veszekedés tört ki és valaki tüzet nyitott. A 28 éves Ball a helyszínen meghalt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!