A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
15:50VívásEszter Muhari-Sihan Yu
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Autóbalesetben meghalt egy tinédzser Csallóközkürtnél

Vágólapra másolva!
Halálos baleset történt szerdán Csallóközkürtnél. Egy 17 éves fiú Dunaszerdahely felől haladt Csallóközkürt felé, amikor egy kanyarban lehajtott az útról. A jármű többször is átfordult, a tinédzser nem élte túl a balesetet.
Vágólapra másolva!

Halálos autóbaleset történt Csallóközkürtnél szerdán, nem sokkal éjfél előtt.

 Egy 17 éves fiú haladt az úton Dunaszerdahely irányából, amikor egy kanyarnál lehajtott az útról - közölte a rendőrség a Facebookon, amiről a Paraméter számolt be. 

A fiatalembernek volt jogosítványa; 

a Toyota típusú autója többször is átfordult, majd az oldalára esett.

 A baleset következtében az áldozat a mezőre repült. Szolgálaton kívüli mentősök éppen arra jártak, akik azonnal próbáltak segíteni rajta. A mentőket is riasztották, de minden igyekezetük ellenére nem tudták megmenteni a fiatalember életét. 

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, halálokozás ügyében indítottak eljárást.

Kiemelték, hogy a 18 éven aluli, "B" típusú jogosítvánnyal rendelkező személyek a felnőtté válásukig minimum 3 hónapon keresztül csak olyan személy jelenlétében vezethetnek autót, akiknek legalább 10 éve van jogosítványuk.

Nemrég arról írtunk, hogy összeütközött egy kamion és egy kisteherautó az M7-es autópályán Balatonszárszó közelében. Tegnap este Szentes és Csongrád között történt halálos baleset, melynek során egy autó ütközött össze egy vonattal a vasúti átjáróban. Az autóban ülő két személy meghalt.

Három kamion és két terepjáró karambolozott a Wilson megyében történt balesetben szerdán. Hatalmas tömegszerencsétlenség volt Szegeden is korábban a nyár folyamán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!