Ezek a baloldali hollywoodi sztárok hergeltek Trump ellen

Donald Trump, DonaldTrump, merénylet, lövés, kampány, alatt, meglőtték, vérzik, fül, fülön lőtték Trumpot, 2024. 07. 13.
Trump a saját lábán hagyta el a pódiumot a Pennsylvania állambeli Butlerben
Fotó: Trump Campaign Office / Handout/Anadolu via Getty Images
Vágólapra másolva!
A Breitbart közölt egy összeállítást arról, hogy baloldali hollywoodi sztárok hogyan hergeltek Trump ellen még az ellene elkövetett merénylet előtt. A portál szerint Donald Trumpot sokan Adolf Hitlerhez is hasonlították, nyilvánvalóan azért, hogy szélsőséges reakciókra késztessék rajongótáborukat.
Vágólapra másolva!

A Breitbart szerint Kathy Griffin Trump elnök véres, lefejezett fejének mását tartotta a kezében, de Robert De Niro például kijelentette, hogy legszívesebben arcon vágná Trumpot. Madonna fel akarta robbantani a Fehér Házat, de más hollywoodi sztárok is veszélyesen durva forgatókönyvekbe bocsátkoztak, amelyeket a demokraták hallgatólagosan és néha kifejezetten támogattak.

Alig két hónappal ezelőtt Jeffrey Katzenberg, a Disney és a DreamWorks egykori főnöke egy nyugat-hollywoodi rendezvényen Hitlerhez hasonlította Trumpot. Katzenberg egyébként Joe Biden újraválasztási kampányának társelnökeként tevékenykedik. Robert De Niro szintén nácikhoz hasonlította Trumpot egy májusi MSNBC-s szereplésen, az interjúkészítő nem reagált rá.

trump
Fotó: X

Snoop Dogg "fejbe lövi" Trumpot egy klipben

Talán a legvilágosabb felhívás a Trump elleni erőszakra Snoop Dogg 2017-es, "Lavender" című kislemezéhez készült klipjében hangzott el. A videóban a rapper egy álpisztolyt szegez Trump fejéhez, majd meghúzza a ravaszt.

Robert De Niro: "Szívesen pofon vágnám" Trumpot

A Dühöngő bika sztárja nem csinált titkot abból, hogy fizikailag is meg akarja támadni Trumpot.

Ő egy punk, egy kutya, egy disznó, egy szélhámos, egy szarházi, egy korcs, aki nem tudja, miről beszél, nem csinálja meg a házi feladatát, nem törődik vele, azt hiszi, hogy kijátssza a társadalmat, nem fizeti az adóját

- mondta De Niro még 2016-ban. "Szégyent hoz az országra" - tette hozzá. "Arról beszél, hogy be akarja vágni az emberek arcát... Én is be akarom vágni az arcát".

Madonna: "Sokat gondolkodtam azon, hogy felrobbantom a Fehér Házat"

A 2017-es Trump-ellenes washingtoni Women's March on Washington során az énekesnő kifejezte erőszakos fantáziáját.

Igen, dühös vagyok. Igen, fel vagyok háborodva. Igen, sokat gondolkodtam azon, hogy felrobbantom a Fehér Házat, de tudom, hogy ez nem változtat semmin

- mondta a tömegnek, fergeteges tapsvihar közepette. Barbra Streisand pedig megosztott egy képet, amelyen Nancy Pelosi házelnöknő látható, amint Trumpot hegyes tűsarkával felnyársalja.

Johnny Depp: "Mikor volt utoljára, hogy egy színész merényletet követett el egy elnök ellen?"

A hollywoodi sztár 2017-ben az angliai Glastonbury fesztiválon való fellépése során kérdezte a tömeget: "Mikor volt az utolsó alkalom, hogy egy színész meggyilkolt egy elnököt?" - utalva ezzel Abraham Lincoln elnök John Wilkes Booth által elkövetett meggyilkolására.

Jim Carrey lerajzolta Donald Trumpot, amint máglyán ég

A hollywoodi színész és komikus még 2018-ban posztolt egy illusztrációt, amelyen az akkori elnök Trumpot máglyán égeti.

Még több baloldali sztár, aki hergelt Trump ellen ITT, ebben az összeállításban tekinthető meg!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről