Ez vezetett a Donald Trump elleni merénylethez

Donald Trump, DonaldTrump, merénylet, lövés, kampány, alatt, meglőtték, vérzik, fül, fülön lőtték Trumpot, 2024. 07. 13.
Fotó: MTI/AP/Evan Vucci
Vágólapra másolva!
Az elmúlt évtizedben a média egyetlen személyt célzott meg, és példátlan gyűlöletkampányt indított ellene. Egy pennsylvaniai szombaton ez a gyűlöletkampány majdnem tragédiához vezetett – írja véleménycikkében John Nolte amerikai író.
Vágólapra másolva!

A balliberális média közel egy évtizeden keresztül folyamatosan hazugságokat terjesztett arról, hogy Donald Trump volt elnök összejátszott Oroszországgal. Azt is állították, hogy egyedülálló fenyegetést jelent a demokráciára, valamint hogy erőszaktevő. Továbbá azt is hazudták, hogy Trump a nácikat nagyon jó embereknek nevezte – sorolta a koholt vádakat John Nolte amerikai író a Breitbart News hírportálon megjelent cikkében, amelyben reagált a volt elnököt ért merényletre.

A média hazudott arról, hogy rasszista, hazudott arról, hogy a második világháborús csapatokat szidalmazta, hazudott arról, hogy felkelést robbantott ki, valamint arról, hogy gyerekeket zárkába rakott. Hazudott arról, hogy megtámadta a titkosszolgálat ügynökeit, és hazudott arról, hogy ő Adolf Hitler második eljövetele.

Nolte szerint a médiában megjelent gyűlöletkampány azt támasztotta alá, hogy valamikor valóban meg akarják majd gyilkolni Donald Trumpot.

Amikor a médiában Donald Trumpot Amerika-ellenesnek nevezik, akkor merényletet akarnak kicsikarni. Amikor Trump támogatóit náciknak nevezik, akkor merényletet akarnak kicsikarni. Amikor a balliberális média azt mondja a nézőinek, hogy Donald Trump kivégzi politikai ellenfeleit, akkor arra buzdítja a radikálisokat, hogy gyilkolják meg a volt elnököt. Ugyanígy uszítás az, amikor a média azt mondja a nézőinek, hogy Donald Trump egy diktátor. Amikor a média egy olyan színdarabot véd és támogat, amely Donald Trump hátborzongató meggyilkolását ábrázolja, akkor a balliberális média merényletet akar kicsikarni

– sorolta az elmúlt évek legelképesztőbb gyűlöletkampányait az író.

Hozzátette, hogy mióta Trump bejelentette, hogy indul az elnökválasztáson, és célja, hogy ismét az Egyesült Államok elnöke legyen, a balliberális média folyamatosan azt sulykolja az embereknek, hogy mindenáron meg kell állítani őt. A média gyűlölete miatt pedig tegnap este majdnem sikerült is – örökre - írja a Magyar Nemzet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről