A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Vízbe fulladt egy hároméves gyerek Romániában

Vágólapra másolva!
Egy Duna-deltai vendégházban történt a tragédia: miközben a szülők a nyugágyon feküdtek, a gyerekük belefulladt a medencébe.
Vágólapra másolva!

Vízbe fulladt egy hároméves gyerek egy Duna-deltai vendégházban. A maszol.ro azt írja, hogy 

a család nem sokkal a tragédia előtt érkezett meg a szállásra, hosszú úton voltak túl.

 A kisfiú azonnal beleugrott a medencébe egy úszógumival. A biztonsági kamerák rögzítették az esetet, jól látni a felvételen, hogy mi történt. A medencében két felnőtt volt, a többiek a nyugágyon feküdtek a medence partján. 

A gyerek kicsúszott az úszógumiból, mert az túl nagy volt neki. Többször jelzett a kezével, mielőtt elsüllyedt.

 Tíz másodperccel később egy férfi úszott el mellette, majd 21 másodperccel később egy nő, de a felnőttek nem vették észre, hogy mi történt. Körülbelül egy perc elteltével húzták ki a picit a vízből.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Nemrég megírtuk, hogy egy holttestet találtak egy csehországi víztározóban. A férfit már hétfő este óta keresték a mentőcsapatok, de csak kedden délután találták meg a vízben. Vizsgálják a halál okát. Arról is beszámoltunk, hogy vízbe fulladt egy tinédzser Floridában. A 13 éves Anna Beaumont családjával a Discovery Cove nevű vidámparkba látogatott el május 28-án. Miután fuldokolni kezdett a vízben, újra kellett éleszteni. Az orvosok erőfeszítései ellenére a kórházban nem lett jobban, három nap múlva meghalt.

Egy brit és egy lengyel turista is meghalt, miközben próbáltak segíteni egy hat- és egy hétéves gyereknek egy Costa Blanca-i strandon. A kettős tragédia az Alicantétól délre fekvő Guardamar de Segurában található La Roqueta strandon történt, miután erős szél kezdett fújni, ami hatalmas hullámokat okozott. 

Márciusban egy kecskeméti családi házban történt tragédia, amikor is a három éves kisfiú, Andor valahogy kiszökött a házból, a hátsó kertbe tipegett, majd belecsúszott a kerti tóba. A mentősök hosszú ideig próbáltak életet lehelni a kisfiúba, de nem sikerült megmenteni, Andor még a helyszínen meghalt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!