Bíróság elé állt a bristoli bőröndös gyilkos

Vágólapra másolva!
Egy férfit gyilkossággal vádoltak meg az Egyesült Királyságban, miután Bristolban és egy londoni lakásban bőröndbe rejtett emberi maradványokat találtak.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Yostin Andres Mosquera néven azonosított elkövetőt szombaton kora reggel tartóztatták le Bristolban. A férfit kétrendbeli gyilkossággal vádolják, és a mai nap folyamán tartják bírósági tárgyalását Wimbledonban.

A Metropolitan Police közölte, hogy 

jelenleg nincs más gyanúsítottja a gyilkosságnak.

A két áldozat, a 62 éves Albert Alfonso és a 71 éves Paul Longworth voltak és együtt éltek egy Scotts Road-i lakásban. A rendőrség szerint az áldozatok ismerték az elkövetőt, mivel Mosquera egy rövid ideig velük lakott a Scotts Road-i lakásban.

Az Origo is megírta, hogy a holttesteket azután fedezték fel a rendőrök, hogy szerda este bejelentést kaptak egy gyanúsan viselkedő férfiról, akit a szemtanúk Bristolban a Clifton-függőhídnál láttak.

A rendőrség a nyomozás során bőröndöket talált a híd területén, amelyben emberi maradványok voltak, majd ezután hajtóvadászatot indítottak. 

Szombaton hajnalban fogták el a 24 éves elkövetőt a bristoli Temple Meads állomáson, ahol a felfegyverzett rendőrök őrizetbe vették.

A nyomozást folytatták, majd további maradványokat találtak a férfi londoni címén pénteken. A rendőrség az esetet gyűlölet-bűncselekménynek minősítette azonban közölték, hogy tovább folyik a nyomozás az indítékok kiderítésével kapcsolatosan - írja a Sky News.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről