Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokság egyik nagy felfedezettje a szlovák válogatott védő, David Hancko, aki kiváló teljesítmény nyújtott az egész kontinensviadal alatt, nagy szerepe volt abban, hogy a Szlovákia bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol drámai körülmény között búcsúzott az angol válogatott ellen. Nem is csoda, hogy a a Feyenoord játékosa igencsak kapós lett.

Mint ismert, az angol labdarúgó-válogatott hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a szlovák csapatot a németországi Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében. 

England v Slovakia: Round of 16 - UEFA EURO 2024, David Hancko
David Hancko fantasztikus teljesítményt nyújtott az Eb-n
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Ibrahim Ezzat/NurPhoto

David Hancko az Atlético Madridhoz szeretne igazolni

A legutóbbi kontinensviadalon döntős angolok a második félidő ráadásának ötödik percében Jude Bellingham ollózós góljával mentették hosszabbításra az összecsapást, aztán a folytatás első percében Harry Kane fejesével fordítottak.

A találkozót végigjátszotta a szlovákok sztárja, David Hancko is, aki a teljesítményével topcsapatok érdeklődését is felkeltette. 

A Transfermarkt által 35 millió euróra taksált Feyenoord-védő legkitartóbb kérője a hírek szerint a spanyol Atlético Madrid.

A Relevo beszámolója szerint a madridi vezetőség nagy kedvence a Feyenoord játékosa. A hírek szerint a tárgyalások megkezdődtek a klubok között, a következő napokban újabb találkozókra kerülhet, hogy közelebb kerüljenek az álláspontok.

A szlovák válogatott védő ügynöke, Branislav Jašurek megerősítette az Atlético Madrid ajánlatát, amely a hírek szerint körülbelül 20 millió euró lehet.

"A David Hancko iránt érdeklődő klubok közül számunkra az Atlético de Madrid áll az első helyen. A többi ajánlat csak a beszélgetés szintjén van" - mondta az ügynök. A Feyenoord a maga részéről 40 millió eurót kér a játékosért, így még elég nagy a különbség a két csapat elképzelése között. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről