Megerőszakoltak egy fiatalt egy portugál diszkóban

Lisszabon, Portugália, strand, klub, szórakozóhely, illusztráció
Fotó: ben_p
Vágólapra másolva!
Rémálomba fulladt a nyaralás egy 19 éves brit lány számára, akit egy lisszaboni szórakozóhelyen erőszakolt meg az egyik ott dolgozó férfi. A rendőrök vizsgálják az ügyet.
Vágólapra másolva!

Egy szórakozóhely alkalmazottja erőszakolt meg egy 19 éves brit tinédzsert Lisszabonban.

Így a lány számára a nyaralás valóságos sokkélménnyé vált a tervezett önfeledt szórakozás helyett.

A férfi a rendőröknek azt állította, hogy szó sem volt nemi erőszakról, a fiatal lány beleegyezett a szexbe.

Az áldozat azonban egész másképp számolt be a történtekről.

A lányt az eset után a helyi Sao Jose kórházba vitték megfigyelésre. A nyomozás folytatódik.

Lisszabon, Portugália, strand, klub, szórakozóhely, illusztráció
Fotó: Shutterstock/ Richie Chan

Ahogyan megírtuk, augusztus 26-án 3 és 4 óra között Debrecenben, a Piac utcán lévő egyik szórakozóhely előtt két férfi megismerkedett egy fiatal lánnyal és annak barátnőjével.

Az egyik férfi kihasználta, hogy a lány részeg, ezért karon fogta és elkísérte a Blaháné utcáig, miközben a másik férfi elöl ment, és mutatta nekik az utat. A két férfi azt ígérte a lánynak, hogy hazaviszik. 

Ezután a lány egy társasház előtt megállt, mert rosszul lett. Ekkor a férfiak mellé álltak és az egyik férfi elmondta neki, hogy a „a benzinnek ára van, kislány”, majd a két férfi megragadta a lányt, akit megemeltek és bedobtak a lépcső mögötti füves területre. 

Ott az egyik férfi a fejénél térdelve befogta a lány száját, miközben társa lehúzta a fiatal nő nadrágját, bugyiját, majd a nemi szervét kezdte el fogdosni.

A lány nem hagyta magát, kiabál és rugdosta a támadóit, amin az erőszakos férfiak csak nevettek. Azonban a lány olyan erősen állt ellen a szexuális zaklatásnak, hogy az egyik férfi felugrott, felkapta a lány táskáját és elmenekült. Ezután társa elengedte a lányt és ő is elfutott. 

A két férfi a lopott táskát átvizsgálta, amiben sminket, parfümöt, bankkártyát és okmányokat találtak, majd ezeket egy közeli cukrászda mellett eldobták.

2018-ben pedig szíriai migránsok erőszakoltak meg egy szórakozóhelyen egy fiatal, német lányt. Az egyik férfi kivitte a diszkóból, elkábította, majd odahívta a barátait, majd velük együtt közel 4 órán át erőszakolták az eszméletlen fiatal lányt.

Két évvel ezelőtt nyáron pedig egy rodoszi szállodában erőszakolt meg négy férfi egy brit nőt.

Forrás: DailyMail


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!