A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Öten meghaltak autóbalesetben Gyalmáron

Gyalmár,halálos,baleset
Fotó: Facebook / maszol.ro
Vágólapra másolva!
A szerencsétlenség vasárnap este történt, amikor egy 22 éves fiatalember előzés közben elvesztette az uralmát a jármű felett.
Vágólapra másolva!

Öt ember meghalt, egy tinédzser pedig súlyosan megsérült egy autóbalesetben vasárnap este a romániai Gyalmáron a 705-ös úton - számolt be róla a maszol.ro

Egy 22 éves algyógyi fiatalember előzés közben elvesztette uralmát a jármű felett, először elsodort egy kerékpárost, majd a hídfőnek ütközött.

 A balesetben a sofőr és négy férfi utasa a helyszínen meghalt. A 15 éves biciklis megsérült, kórházba szállították.

Nemrég arról írtunk, hogy meghalt egy 42 éves kerékpáros Csacán, miután nekiment egy kanyarban leparkolt Fiatnak. Halálos közlekedési baleset történt szombaton késő este is Újhartyán külterületén, ahol egy személyautó egy kanyarban lesodródott az útról, majd egy fának csapódott. Vasárnap Győrnél hat autó karambolozott, a járművekben összesen tizenhatan utaztak.

Halálos közlekedési baleset történt Vép és Szombathely között is péntek délután. A balesetben két ember a helyszínen meghalt, valamint egy kétéves kislányt nagyon súlyos állapotban, koponyasérüléssel és több töréses sérüléssel mentőhelikopter szállított a győri kórházba.

A baleset egyik áldozata egy ismert vasi DJ, Németh Gábor, vagyis G.Zaj Team.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!