A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Cégektől kért ajándékot új otthonába egy brit házaspár, meglepő dolog történt velük

brit,házaspár,airfryer
Fotó: X
Vágólapra másolva!
A worcesteri Robert és Pat száz cégnek írt levelet év elején, mint mondták, ha "nem kérsz, nem kapsz". Egy izlandi szupermarket nagy meglepetésükre küldött nekik egy airfryert.
Vágólapra másolva!

Egy brit házaspár úgy döntött, hogy lehetőség szerint spórolnak egy kicsit. Az új otthonukba nagyon sok dolgot kellett volna venniük, ezért levelet írtak száz cégnek, ajándékot kértek tőlük - írja a Daily Mail.

A worcesteri Robert és Nat az év elején vették meg a lakásukat, de nagyon kevés használati tárgyuk volt. Nagy cégeket kerestek meg, mint mondták, "ha nem kérsz, nem kapsz". Egy TikTok-videójukban, amelyet több mint egymillióan néztek meg, elárulták, hogy a legelső válaszuk egy brit szupermarketlánctól érkezett. Mielőtt kinyitottak volna egy titokzatos csomagot, Rob azt mondta: 

Ez Izlandról érkezett. Hatalmas köszönet nekik, csodálatosak a fagyasztott ételeik.

Egy majdnem negyvenezer forint értékű airfryer volt a dobozban. Nat már nagyon régóta vágyott egy ilyen sütőre, nagyon örült neki.

Hihetetlenül izgatott vagyok emiatt! Istenem... Nagyon köszönöm, Izland!

Ha igazi kiadós, ám de gyors reggelire vágyik, akkor ezt a receptet önnek találták ki. Benne minden, ami szükséges ahhoz, hogy jól induljon a nap, akár airfryerben is el lehet készíteni. 

Korábban írtunk arról a liverpooli férfiről is, aki ajándékot akart adni az édesanyjának, de azt se megvenni, se átadni nem sikerült neki, mert rács mögé került. Egy káli férfi pedig egy családtagját akarta meglepni közelgő születésnapja alkalmából, ezért ellopott egy ház udvarából egy kölyökkutyát. Egy biztonsági kamerafelvétel azonban lebuktatta, így néhány nap múlva gyanúsítottként hallgatták ki.

Néhány évvel ezelőtt egy kunhegyesi férfi lopott kutyát egy tiszaszentimrei ház elől, majd amikor a rendőrök kopogtattak nála, a férfi mindent tagadott. Végül a lopott kutya buktatta le azzal, hogy a kihallgatás alatt megjelent az ajtóban. A férfi így kénytelen volt beismerő vallomást tenni.

Két csepeli rendőr pedig éjszakai szolgálatuk végén talált rá egy lopott kutyára, melyet már régóta kerestek.  A kutya egy épület előtt volt kikötve, a két rendőr azonnal értesítette tulajdonost, aki így végre ismét találkozhatott rég nem látott kedvencével.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!