A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

A kánikula miatt halt meg egy fiatal fiú

sziréna jó méret
Fotó: Pixabay
Vágólapra másolva!
Örök gyászba borult egy 34 éves nő, Vicky Waugh élete, miután két évvel ezelőtt, júliusban elvesztette 16 éves fiát. Kalen a barátaival ment el úszni egyet, épp a nagy-britanniai hőséghullámok idején, ám a kamaszfiú megfulladt, amikor beleugrott a vízbe Salford Quaysben.
Vágólapra másolva!

A végzetes napon Kalen délután 2-kor ment el otthonról, hogy a barátaival találkozzon: az anya, Vicky elmondása szerint a fia fürdőnadrágot nem vitt magával, és nem említette, hogy úszni tervezne, ezért úgy véli, az egész egy spontán döntés volt. A nő este hatkor kapott egy üzenetet, miszerint Kalen bajba került a Salford Quays-i Ontario Basin folyónál.

A nő kezdetben azzal biztatta magát: ha nem találták meg a holttestet, talán a fia valahol kimászott a vízből, azonban másnap reggel sikerült rábukkanni Kalen testére.

Azóta két év telt el, ám a gyász nem múlik: Vicky már csak abban bízik, hogy 

Kalen tragédiája segít ráébreszteni a többi fiatalt arra, hogy a nyílt vízi úszás veszélyes.

Minden egyes alkalommal, amikor kisüt a nap, pánikba esem, mert arra gondolok, hogy az emberek a folyókba és a tavakba merülnek. A gyerekeket meg kell tanítani a veszélyekre, de a hatóságoknak is sokkal többet kéne tenniük: el kell keríteni a vizeket és táblákat kell felállítani – idézi a Mirrornak nyilatkozó anyát a Ripost

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!