Trump radikális marxistának nevezte Kamala Harrist

Donald Trump, Trump, DonaldTrump
Donald Trump
Fotó: AFP/Getty/Michael Ciaglo
Vágólapra másolva!
Nem említette Kínát, nem említette az energiapolitikát, nem említette érdemben Oroszországot és Ukrajnát, nem említette azokat a területeket, amelyek tönkreteszik az országot - így reagált Donald Trump Kamala Harris demokrata konvención elmondott beszédére.
Vágólapra másolva!

Kamala Harris "új és előrevivő utat" ajánlott amerikai elnökké választása esetére Chicagóban csütörtökön, amikor 

a demokraták elnökjelölő konvenciót lezáró beszédében hivatalosan elfogadta pártja jelöltségét. 

A Chicagóban tartott négynapos politikai gyűlésen a hivatalban lévő alelnök a szakmai pályáját helyezte a középpontba, ügyészi, főügyészi, szenátori pályáját, amellyel kapcsolatban azt mondta, hogy az mindig az emberekről szólt.

Donald Trump republikánus elnökjelölt Harris beszédére úgy reagált, hogy nem említette Kínát, nem említette az energiapolitikát, nem említette érdemben Oroszországot és Ukrajnát, nem említette azokat a területeket, amelyek tönkreteszik az országot.

 60 millió ember él szegénységben az USA-ban, az ő felügyelete alatt, és ő még csak nem is beszél róluk!

Trump azt is írta: „Arról beszélt, milyen nagyszerű volt San Francisco, mielőtt tönkretette”. „Nincsenek konkrét programok, csak üres beszéd, nincs tett." Trump Harrist „radikális marxistának” nevezte, és azt mondta, hogy „az inkompetenciát és a gyengeséget képviseli”, miközben az országot „az egész világon kinevetik”.

Most, hogy mindkét nagy párt konvenciója lezárult, a választás a célegyenesbe érkezett. Harris és Trump szeptember 10-én találkozik az első vitán Philadelphiában, amelynek házigazdája az ABC News lesz.

Donald Trump lopással vádolta meg Kamala Harrist

Még korábban plagizálással vádolta meg Donald Trump republikánus elnökjelölt demokrata ellenfelét, Kamala Harris alelnököt. Trump kifejtette, hogy Kamala Harrisnek, alelnökként, a kormányzat egyik vezetőjeként, már most lehetősége lenne arra, hogy intézkedjen az adómentességről, és felhívta a figyelmet arra, hogy a Biden-adminisztráció szövetségi adóhatósága 2023. február 6-án mutatta be a szolgáltató iparban dolgozók borravalójának bejelentésére vonatkozó új programot, amely az adóalap megállapítására szolgál.

Donald Trump úgy fogalmazott, hogy Kamala Harris vele megegyező tartalmú választási ígérete annak bizonyítéka, hogy a demokrata jelöltnek nincs terve arra, hogy miként tudna javítani az amerikai emberek életkörülményein, amelyeken az elmúlt négy év politikája hagyta rajta a nyomát.

Donald Trump június 9-én az amerikai vendéglátóipar egyik fellegvárának tartott Las Vegasban tartott választási gyűlésén jelentette be javaslatát a borravaló adómentességére. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!