Az iskola vécéjében szült egy tanárnő, az igazgatónő segített neki világra hozni a babát

Vágólapra másolva!
Meglepően indult a tanév egy texasi iskolában, egy tanársegédnél ugyanis váratlanul megindult a szülés az intézmény vécéjében. A babát Amy Simmons iskolaigazgató egy kolléganőjével együtt segítette a világra.
Vágólapra másolva!

Amy Simmons, a texasi Wichita Falls-i Cunningham Általános Iskola igazgatója és egyik tanára, Ashley Strain segített egy tanártársuknak világra hozni a babáját az iskola vécéjében - írja az ABC News.

Nyilvánvalóan egyikünk sem csinált ilyet korábban

- mondta Simmons egy interjúban. Az igazgatónő éppen egy állásinterjút tartott, amikor kapott egy SMS-t Straintől, a nő tudatta vele, hogy az egyik segédje, Paige Lockstedt, aki akkor 30 hetes terhes volt második gyerekével, nem érzi jól magát. Simmons visszaírt, hogy küldje haza, majd egy második üzenetben azt javasolta, hogy a nő menjen el orvoshoz. Ekkor azonban váratlan dolog történt.

Ashley felhívott, és közölte, hogy elfolyt Paige magzatvize, azonnal felpattantan és rohantam végig a folyosón

- magyarázta a nő. Mindketten tudták, hogy gyorsan kell cselekedniük. Először azt gondolták, hogy csak kihívják a mentőket, de Lockstedt mondta, késő, jön a baba. "Nem volt más választásunk, Paige berohant a fürdőszobába, Ashley pedig befutott mögé. Mentem utánuk, beértem és egyszer csak megláttam, hogy Ashley kezében ott van a pici." 

Papírtörlőkbe csomagolták be a babát, addig dörzsölték, amíg lélegezni nem kezdett.

Néhány perc múlva megérkeztek a mentők, ekkor mindhárman megnyugodtak. Strain szerint kilenc perc telt el attól az időponttól kezdve, hogy elfolyt a magzatvíz addig, amíg megérkeztek a mentők. 

Anya és baba is jól vannak.

A napokban arról írtunk, hogy egyedül neveli fel ikreit egy angliai férfi, felesége ugyanis belehalt a szülés körüli komplikációkba. A gyászoló férj úgy érzi, sosem fogja kiheverni felesége halálát.

Sokan el sem tudják képzelni, hogy a sztárvilágban milyen őrült ötletekkel állnak elő a leendő szülők, és milyen luxust követelnek maguknak még a szülőszobán is. A hazai sztárok közül leginkább Kulcsár Edina és Berki Mazsi, akik sokkolták az embereket gyerekeik születésének körülményeivel, de a külföldi sztárok is sok esetben elrugaszkodnak a valóságtól. Kiderült, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. második közös gyereke, Dion pontosan hol és mennyiért jött a világra.

Breana Dell mindössze egy órán át tarthatta a kezében újszülött ikreit, Amelia Jane-t és Elhora Auri-t, miután február 29-én megszülettek. Három hónappal korábban, a terhesség 17. hetében ő és férje, Matthew Dell ultrahangra mentek, hogy megtudják születendő gyerekük nemét, az atlantai pár sokkot kapott, amikor felfedezték, hogy a monitoron látható egyetlen szívverésen két lány osztozik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!