Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnoknak az Olasz Nagydíj végén beugrott, hogy ez volt az utolsó európai versenye a Mercedes színeiben, ennek alkalmából pedig írt is pár érzelgős sort a csapatnak és a szurkolóknak.

A Mercedes csapat hétszeres brit világbajnoka - ebből hatot a német csapattal nyert - az Olasz Nagydíj során nyugtázta magában, hogy a német csapat színeiben ez volt az utolsó európai futama, hiszen a 2025-ös idényben már a Ferrari színeiben állhat rajthoz ugyanitt.

"Monzát elhagyva szíven ütött, hogy ez volt az idény utolsó európai nagydíja. Utoljára léphettem be a mérnöki szobába, ami szinte az otthonommá vált az elmúlt 12 évben. Ez egy egészen különleges időszaka volt az életemnek, ami még sokáig fog belőlem nagy érzelmeket előcsalni. Leginkább a büszkeséget és a hálát érzem most. Az emlékek örökre velem maradnak, ahogy majd azok is, amelyek a következő szezontól várnak rám" - írta közösségi oldalán a Monzában ötödik helyen célba érő 39 éves brit, aki jövőre már az olasz tifók támogatására is számíthat.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!