Autókra lövöldözik egy fegyveres egy amerikai sztrádán, sok a sérült

rendőrautó, rendőr, autó, fény, villogó,
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
Hét ember megsérült, közülük öten súlyosan, miután tegnap este egy fegyveres férfi tüzet nyitott a Kentucky állambeli I-75-ös autópályán közlekedő autókra. A fegyveres ámokfutót azonosították, de még nem fogták el.
Vágólapra másolva!

Hajtóvadászat indult egy fegyveres ámokfutó ellen Kentucky államban, miután szombat kora este az illető tüzet nyitott az I-75-ös autópályán közlekedő autókra. A BBC úgy tudja, 

legalább kilenc autót eltalált, hét ember megsérült, közülük öten súlyosan. 

A rendőrség azonosította az elkövetőt; a 32 éves Joseph A Couchot keresik, de még nem találták meg. A környéken élőket felszólították, hogy maradjanak otthon. A férfi nem ismeretlen a rendőrök előtt, állítólag idén februárban letartóztatták "terrorista fenyegetés” miatt, de ezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Úgy tudni,

 a férfi az autópályához közeli erdős területről vagy egy felüljáróról adhatta le a lövéseket. 

Kentucky kormányzója, Andy Beshear a közösségi médiában azt írta, hogy a rendőrség mindkét irányban lezárta az autópályát” a lövöldözés helyszínének közelében.

Ahogy arról korábban írtunk, egy georgiai középiskolában a napokban egy 14 éves diák lövöldözött, ott négy ember, két tanár és két diák halt meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!