Bedrogozta a feleségét a perverz férj, aztán hagyta, hogy több mint 50 férfi megerőszakolja a nőt

Vágólapra másolva!
Döbbenetes részletek derültek egy francia nő tárgyalásán, akit a férje éveken keresztül elkábított, hogy idegen férfiak megerőszakolják.
Vágólapra másolva!

A 72 éves francia nő, Giselé Pélicot tárgyalásai hétfőn kezdődtek, ahol a nő lemondott a névtelenség jogáról, sőt teljesen a nyilvánosság elé helyezte az ügyét. Emiatt pedig a tárgyaló terem csordultig megtelt a sajtó munkatársaival. A nő ügyvédje, Antoine Camus elmondta, hogy Giselé Pélicot dönthetett volna úgyis, hogy zárt ajtók mögött tárgyalják az ügyét, azonban az asszony szerette volna, hogy mindenki számára kiderüljön a férje és az erőszaktevő férfiak tettei. 

A vádak szerint a nőt, 71 éves férje Dominique Pélicot és 51 másik férfi erőszakolta meg, 2011-től egészen 2020-ig.

 Jelenleg a férj és 20 vádlott őrizetben van, a többi gyanúsított pedig szabadlábon védekezhet.

Un procčs hors norme pour une soumission chimique et des viols aggravés
Giselé Pélicot tárgyalásai végig a nyilvánosság előtt zajlanak majd. 
Fotó: gettyimages / gettyimages

Az avignoni Vaucluse Büntetőbíróságon folyó per várhatóan december 21-ig fog elhúzódni, azonban már az első nap döbbenetes részletek derültek ki a férj ámokfutásáról. 

Dominique Pélicotról senki nem gondolta, hogy ilyen szörnyűségekre lenne képes. A szomszédok a nyomozóknak elmondták, hogy a házaspár igen tekintélyes nyugdíjasoknak számítottak, akik rendszeresen tartottak fogadásokat és partikat az otthonukban. 

Valójában Dominique Pélicot egy sorozatos erőszaktevő volt, aki 1991-ben elköltöztette családját Párizsból, majd az új lakhelyükön létrehozta a „Without Her Knowing” nevű online fórumot, ahol a résztvevők megbeszélhették, hogyan erőszakolják meg a párjaikat, köztük a férfi feleségét, Giselé Pélicot. 

Dominique Pélicot mielőtt egy idegent hívott az otthonába, aki megerőszakolta a feleségét, erős szorongás elleni gyógyszert csempészett a nő vacsorájába, és megvárta, hogy az magatehetetlen állapotba kerüljön. Ezután  pedig videóra vette, ahogy egy idegen a feleségével szexel, majd a felvételeket megosztotta a fórum olvasóival és lementette egy USB-meghajtóra, aminek az „Abuse” nevet adta. 

A felvételeket a rendőrség akkor találta meg a férfinál, mikor 2020-ban Dominique Pélicot egy áruházban letartóztatták, mert a szoknyában lévő vásárlókat videózta. Ekkor a rendőrök átkutatták a férfi telefonját, amin megtalálták az összes olyan felvételt, amin a feleségét különböző férfiak erőszakolják meg. 

Un procčs hors norme pour une soumission chimique et des viols aggravés
Fotó: gettyimages / gettyimages

51 férfit azonosítottak, köztük több katonát, tűzoltót, újságírót, börtönőrt és még önkormányzati képviselőt is. 

Az egyik videón jól látszik, ahogy Giselé Pélicot egy egyenruhát viselő tűzoltó erőszakolja meg, akinek a nyomozás során 728 gyerek pornográf képet találtak a mobilján. 

A tárgyaláson néhány férfi azt állította, fogalmuk sem volt arról, hogy nemi erőszakot követnek el. Sőt volt, aki a felvételek ellenére tagadta, hogy szexelt volna a férfi feleségével, majd mikor bevallotta, hogy együtt volt Giselé Pélicotal, akkor azt mondta, hogy azt csinál vele a férje amit szeretne, mivel a felesége. 

A korábbi tárgyalásokon azonban az is kiderült, hogy a férfiak még azt is tudták, hogy a nőt a tudta nélkül gyógyszerezte a férje. 

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!