Tragédia: tóba fulladt az iskolából elszökött 8 éves fiú

Vágólapra másolva!
Tóba fulladt az a 8 éves kisfiút, aki csütörtökön elszökött egy dél-karolinai általános iskolából – közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

Lionel Ramirez Cervantes az egyik osztályteremben volt két másik diákkal és három iskolai alkalmazottal, amikor hirtelen felpattant és kirohant az udvarra, majd a kerítésen átmászva eltűnt a magas fűvel benőtt mezőn – áll a Greenville megyei iskolák közleményében.

Az iskolai dolgozók azonnal hívták a rendőrséget és megkezdték a fiú keresését. A búvárok körülbelül négy órával később találták meg Lionel holttestét egy környékbeli tóban, körülbelül 300 méterre a Simpsonville-i Bell's Crossing általános iskolától – közölték a hatóságok.

Sok összetört szív van ma az iskolában és a közösségben” 

– mondta Hobart Lewis Greenville megyei seriff egy sajtótájékoztatón.

Mielőtt megtalálták volna a fiú holttestét, a hatóságok közleményben jelezték, hogy a fiú autista vagy más fejlődési rendellenességben szenvedhet, és nem reagál a szóbeli felszólításokra.

A képviselők és az iskola illetékesei vizsgálják, hogy pontosan mi történt, és hogy hogyan juthatott ki a gyerek az iskola területéről, de hangsúlyozták, hogy 

a személyzet tagjai gyorsan reagáltak, megpróbálták elkapni.

Az iskolát nem zárták be, gyász tanácsadók segítenek a diákoknak és a tanároknak feldolgozni a tragédiát. A kerület azt is közölte, hogy minden támogatást megadnak Lionel családjának.

A pénteki boncolás megállapította, hogy a fiú vízbe fulladt, és a Greenville megyei halottkém a halálesetet balesetnek nevezte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!