Vágólapra másolva!
Tyrese Gibson - aki legutóbbi választáson még a demokratákra szavazott - Kamala Harrist és Joe Bident szidalmazta egy videóban, amiért azt látja, hogy semmibe veszik az afro-amerikaiakat. A színész korábban azt tette szóvá, hogy az elnök az amerikaiak pénzéből finanszíroz háborúkat és gyilkol meg ártatlan civileket.
Vágólapra másolva!

A színész azt követően fogalmazott meg kritikát egy polgárjogi ügyvédnek adott interjújában, hogy a demokrata kormányzat aláírta az ázsiai amerikaiakat védő gyűlöletellenes törvényt, mondván, hogy abból kihagyták a feketéket és a latin-amerikaiakat amiből azt szűrte le, hogy őket már "eldobhatónak" tekintenek. 

Joe Biden a törvényt a Breitbart szerint még 2021-ben írta alá, miután a koronavírus-járvány idején megszaporodtak az államokban élő ázsiaiakkal szembeni gyűlölet-bűncselekmények száma. A színész szerint amíg őket a demokrata kormányzat őket jobban védi mint a feketéket, barnákat, mexikóiakat és a latin-amerikaiakat. 

Tyrese így folytatta:  

Hol van ugyanez a ki*****tt törvény, amit alá kell írni, amikor a fekete és barna emberekről van szó? Mert amit önök csinálnak - Biden elnök és Kamala Harris - amit önök csinálnak, az az, hogy azt mondják, hogy a fekete és barna emberek továbbra is eldobhatóak lesznek.

Tyrese az interjúban tévesen azt is állította, hogy Trump azon állítása, mely szerint Kínából terjedt át a világra a covid vírus, motiválta az ázsiai amerikaiak szembeni atrocitásokat, holott ezt az állítást csak a baloldali média terjesztette.   

A Breitbart közölte, 

az ázsiai amerikaiakkal szembeni támadások túlnyomó többsége a demokraták által irányított városokban történt.

Tyrese nem először kritizálta a Biden-Harris-kormányt. Egy márciusi Facebook-posztjában szóvá tette, hogy az elnök az amerikaiak pénzéből finanszíroz háborúkat és gyilkol meg ártatlan civileket. Továbbá arra figyelmeztetett, hogy a fekete szavazók egyre nkkább pártolnak át a republikánusokhoz, mivel őket is keményen sújtotta az illegális migráció amiért a demokraták nem védték a déli határt. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!