Nyolc emelet magasból zuhant egy ablaküveg egy kislányra

Vágólapra másolva!
Rázuhant egy ablaküveg egy 9 éves kislányra és a rokonára hétfő este egy New York-i nyolcemeletes épület egyik teraszáról.
Vágólapra másolva!

Egy 9 éves kislányra és a 45 éves férfi rokonára esett egy nyolcemeletes ház egyik teraszáról egy ablaküveg hétfő este a New York-i Queens-ben, amikor az erős szél megtépázta a várost - írja a New York Post.

A rendőrök elmondása szerint 

a gyerek és a férfi is kórházba került, miután a járdán sétálva baleset érte őket.

 A szerencsétlenség nem sokkal este 6 óra után történt. Az áldozatok nem szenvedtek súlyos sérüléseket, kivizsgálás céljából kórházba szállították őket. 

A városban hétfőről keddre virradó éjszaka a széllökések a 48 kilométer/óra sebességet is elérték.

Szörnyű videón, ahogy 12 méter magasból lezuhan egy szelfiző tinédzser. Az orvosok 18 napig küzdöttek a lány életéért, de már nem tudták megmenteni. Hátborzongató, mit mondott a tévésztár utoljára, mielőtt 80 méter magasból lezuhant és szörnyethalt. Arról is beszámoltunk, hogy meghalt egy brit influenszer vasárnap reggel, miután lezuhant egy olyan hídról Spanyolországban, amire tilos rámenni. A meg nem nevezett 26 éves férfi állítólag azután halt meg, hogy lezuhant a Madridtól délnyugatra található Castilla-La Mancha hídról Talavera de la Reina városában. Az áldozat személyazonosságát még nem erősítették meg; állítólag egy másik fiatal britnél volt az eset idején. 

Rejtélyes haláleset történt nemrég, 25 éves korában meghalt Taylor Rousseau Grigg. A TikTok-sztár halálhírét a férje osztotta meg a nő közösségi oldalán. Hogy mi történt pontosan, azt nem tudni, de az influenszer minden előjel nélkül, hirtelen halt meg. 35 évesen meghalt Mel Thompson is, őt a YouTube-on 170 ezren, az Instagramon pedig majdnem 60 ezren követtek. A hírt a férje közölte a nő Instagram-oldalán, de a halála okát nem tudatta a nyilvánossággal. Arról is írtunk, hogy a közösségi média egyik legfelkapottabb influenszere, a 27 éves Arisara Karbdecho meghalt, miután kómába esett egy kebab miatt. Egy tiktoker pedig élő adásban halt meg, a férje felgyújtotta. Az elmúlt időszakban rendkívül sok olyan videósról hallani, akiket az utcán vagy akár videózás közben támadtak meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!