Kikötötte a kutyáját egy férfi a Milton hurrikán előtt, letartóztatták

Vágólapra másolva!
Állatkínzás miatt letartóztatták egy férfit, aki egy oszlophoz kötözve hagyta egy autópálya mellett az árvízben a kutyáját, mielőtt lecsapott volna Floridára a Milton hurrikán.
Vágólapra másolva!

A kutyát október 9-én találták meg Tampában, egy államközi út mellett, az árvízben, miközben evakuálták a lakosságot a Milton hurrikán miatt. A kutya életét egy katona mentette meg, aki egy segélyhívást követően érkezett a helyszínre. A megmentő múlt héten egy videót osztott meg a közösségi médiában, amelyen a kikötött kutya látható: 

NE tedd ezt kedvenceiddel, kérlek... 

kommentárral. 

A kutyát egy állatmenhelyre vitték. Felvették a kapcsolatot a gazdájával, aki lemondott róla. A kutyát nemsokára örökbe fogadják. - írja az ABC.

A kutya 23 éves gazdáját hétfőn tartóztatták le állatkínzás miatt, másnap azonban 2500 dollár (közel egymillió forint) óvadék fejében szabadlábra helyezték. 

Amint arról korábban beszámoltunk, a Milton hurrikán Siesta Key közelében ért partot Floridában, veszélyes, 3-as kategóriájú viharként, majd gyengült és végigment az államon, hatalmas pusztítást végezve. Legalább 23 ember meghalt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!