Gombamérgezés miatt került kórházba több gyerek Pennsylvaniában

Vágólapra másolva!
Összesen 11 embert, köztük gyereket és felnőtteket is kórházba szállítottak péntek este Pennsylvaniában, miután mérgező gombából készült ételből ettek és rosszul lettek.
Vágólapra másolva!

A pennsylvaniai mentősök péntek este, helyi idő szerint fél tíz körül reagáltak egy bejelentésre, miszerint sokan rosszul lettek, miután gombás ételt vacsoráztak Peach Bottom Townshipben.

Az egységeket értesítették, hogy 11 ember fogyasztott mérgező gombát és mindannyian rosszul lettek

 - áll a bejegyzésben. A Delta-Cardiff tűzoltóparancsnoka, Laura Taylor azt mondta, hogy a felnőtteket és a gyerekeket is stabil állapotban szállították kórházba - írja a The Guardian.

Korábban összeszedtük azt a 8 mérgező gombafajtát, amik megtévesztően szépek, de nagy bajba kerülhet, aki hozzáértés nélkül szedi le őket.

Arról is írtunk, hogy a tudósok egy ijesztő, új tényt fedeztek fel a világ legveszélyesebb gombájáról... nem úgy szaporodik, mint régen.

Cikket közöltünk arról is, hogy egy ijesztő lény bukkant fel a csernobili reaktorban és sugárzással táplálkozik. A különleges gombafaj már hosszú ideje a súlyosan sugárszennyezett zónában él, ám ez neki tökéletesen megfelel, hisz maga a sugárzás élteti.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!