Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-liga alapszakaszának második fordulójában a Premier League egyik sztárcsapata, a Tottenham Hotspur lesz a Ferencváros ellenfele. A Groupama Arénában sorra kerülő mérkőzést a horvát Igor Pajac vezeti majd.

A Ferencváros-Tottenham Hotspur mérkőzést a 39 éves horvát Igor Pajac vezeti majd, aki eddigi pályafutása során magyar klubcsapatnak csupán egyetlen alkalommal vezetett meccset. 2021-ben az Örményországban lejátszott Ararat-Fehérvár FC találkozón fújta a sípot, azon a találkozón 2-0-s hazai győzelem született. Pajac egyszer vezetett a magyar válogatottnak is, mégpedig tavaly a Csehország elleni mérkőzést, amely 1-1-gyel ért véget.

AS Roma v Servette FC: Group G - UEFA Europa League 2023/24
Igor Pajac vezeti a Fradi-Tottenham meccset
Fotó: NurPhoto via AFP/Domenico Cippitelli/NurPhoto

A horvát játékvezető 2020-ban a Horvát Kupa elődöntőjében rendezett HNK Rijeka-NK Osijek (3-2) találkozót botrányosan vezette, az akkor még Eszéken futballozó magyar válogatott Kleinheisler Lászlót is tévesen állította ki - számolt be róla a Nemzeti Sport

A meccsen elkövetett rengeteg hibájának meg is lett az eredménye, ugyanis az idény végéig eltiltással sújtották.

A Ferencváros-Tottenham Hotspur mérkőzés csütörtök este 18.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!