Halálos merénylet történt Izraelben, egy autópálya-csomópontnál lövöldöztek

Vágólapra másolva!
Fegyveres merényletet követett el egy ismeretlen tettes kedden az izraeli Javné közelében, egy autópálya-csomópontnál több jármű és utasai ellen. Több embert megsebesített, akik közül egy meghalt még kórházba szállítása előtt - írja az MTI.
Vágólapra másolva!

Fegyveres merénylet történt Izraelben, egy autópálya-csomópontnál. A halálos áldozat egy harminc év körüli férfi, három másik ember megsebesült. 

Az esetet látva autójával megállt a helyszínen egy orvos, hogy segítséget nyújtson, de őt elütötte egy jármű, ami miatt könnyebben megsérült

 - közölték az izraeli hatóságok. A merénylő a csomópont több részén is az autókra lőtt, valaki végül lelőtte, egy forrás szerint egy civil, egy másik szerint egy rendőr. 

A rendőrség nagy erőkkel érkezett a helyszínre, helikopterrel kutatták át a környéket, esetleges további merénylőket keresve.

Amint arról arról nemrég beszámoltunk, halálos dróntámadást hajtott végre a Hezbollah az izraeli különleges erők ellen. Izrael újabb evakuálásokat rendelt el Libanonban, és megfenyegette a Hezbollah tagjait kezelő orvosokat. Néhány napja késes merénylet történt Izraelben, sokan megsebesültek - videó. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!